Fotosessie-Rotterdam

Fotosessie Rotterdam

ONGEDWONGEN FOTOSESSIE ROTTERDAM

Woon je in Rotterdam en omstreken, en wordt het tijd voor een ongedwongen fotosessie? Fotografie Ingeborg van Bruggen bied je een fotosessie vol interactie, leuke momenten en emotie. Geniet! En ik vang de momenten. Deze manier van fotograferen kan gewoon tijdens een wandeling en het plezier maken met elkaar. In omgeving Rotterdam kun je bijvoorbeeld denken aan foto’s op de Wilhelminapier, Katendrecht of de Kralingse plas. Bang zijn dat je ”niet op foto’s houdt” is overbodig, want poseren hoeft niet. De fotosessie is vaak een combinatie van de hierboven omschreven, vrije manier van fotograferen, en wat groepsfoto’s.

WERKWIJZE FOTOSESSIE ROTTERDAM

Op deze pagina vind je verschillende fotosessie pakketten. Zo kun je de fotosessie zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Hoe meer mensen tijdens de fotosessie, hoe uitgebreider pakket aan te raden is. Een afspraak maken kan via e-mail of telefonisch. Vervolgens wordt er in overleg een passende datum en locatie gezocht. Dat kan in de buurt van Rotterdam of op een andere locatie naar keuze. Vervolgens wordt er gezorgd dat je fantastisch op de foto komt te staan! Na de fotosessie ontvang je de factuur en een link naar een pagina met de gemaakte foto’s. Via deze link kan je eenvoudig de foto’s bekijken, doorsturen en downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

FOTOSESSIE IMPRESSIE ROTTERDAM

Een korte impressie uit een verzameling van fotosessies. Meer foto’s bekijken? Bekijk het portfolio

DIT KUN JE VAN EEN FOTOSESSIE IN ROTTERDAM VERWACHTEN:

BOEK EEN JOURNALISTIEKE FOTOSESSIE

Op een locatie en moment naar wens

Bij het boeken van een journalistieke fotosessie in Rotterdam wordt er gezocht naar een buitenlocatie die bij je past. Zo wordt er rekening gehouden met het gezelschap, je wensen en het licht.

Fotosessie-Rotterdam

EEN FOTOSESSIE IS PLEZIER HEBBEN

Geniet met elkaar van een leuke dag

Tijdens de journalistieke fotosessie in Rotterdam worden bestaande momenten vastgelegd. Een stijl van fotografie die er voor zorgt dat je oprechte emoties en details terug ziet in de foto’s. De shoot is daardoor niet alleen leuk voor het fotoresultaat, maar ook leuk om met elkaar te doen.

Fotosessie-Rotterdam

ONTVANG DE FOTO’S

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Hoewel een ongedwongen fotosessie in Rotterdam nu al leuk is, worden de foto’s nog waardevoller met de tijd. Doordat bestaande momenten gefotografeerd worden, neemt het je ook over tientallen jaren opnieuw mee naar het leven nu. Zo worden de foto’s een tastbare herrinnering. Ze zijn binnen twee weken te bekijken, door te sturen, en te downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

Fotosessie-Rotterdam
Fotosessie-Rotterdam
Fotosessie-Rotterdam
Fotosessie-Rotterdam

“Woensdag een gezins fotoshoot bij ons thuis gehad. Was erg leuk en ontspannen. Naast een heel leuk en gezellig uurtje, waar ook de kinderen enorm van hebben genoten, hebben we een prachtige foto’s ontvangen. Leuk voor nu en voor later. Wat ons betreft is het zeker voor herhaling vatbaar.”

Fam. Visser

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 251 beoordelingen Feedback Company

PRIJZEN FOTOSESSIE ROTTERDAM:Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

 

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.

EERDER GEMAAKTE FOTOSESSIES IN O.A. ROTTERDAM: