Fotosessie 's Gravendeel

fotosessie ’s Gravendeel

ONGEDWONGEN FOTOSESSIE ’S GRAVENDEEL

Woon je in ’s Gravendeel en omstreken, en wordt het tijd voor een ongedwongen fotosessie? Fotografie Ingeborg van Bruggen bied je een fotosessie vol interactie, leuke momenten en emotie. Geniet! En ik vang de momenten. Deze manier van fotograferen kan gewoon tijdens een wandeling en het plezier maken met elkaar. In omgeving ’s Gravendeel kun je bijvoorbeeld denken aan foto’s in één van de mooie natuurgebieden van de Hoeksche Waard. Bang zijn dat je ”niet op foto’s houdt” is overbodig, want poseren hoeft niet. De fotosessie is vaak een combinatie van de hierboven omschreven, vrije manier van fotograferen, en wat groepsfoto’s.

WERKWIJZE FOTOSESSIE ‘S GRAVENDEEL

Op deze pagina vind je verschillende fotosessie pakketten. Zo kun je de fotosessie zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Hoe meer mensen tijdens de fotosessie, hoe uitgebreider pakket aan te raden is. Een afspraak maken kan via e-mail of telefonisch. Vervolgens wordt er in overleg een passende datum en locatie gezocht. Dat kan in de buurt van Barendrecht of op een andere locatie naar keuze. Vervolgens wordt er gezorgd dat je fantastisch op de foto komt te staan! Na de fotosessie ontvang je de factuur en een link naar een pagina met de gemaakte foto’s. Via deze link kan je eenvoudig de foto’s bekijken, doorsturen en downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

FOTOSESSIE IMPRESSIE ‘S GRAVENDEEL

Een korte impressie uit een verzameling van fotosessies. Meer foto’s bekijken? Bekijk het portfolio

DIT KUN JE VAN EEN FOTOSESSIE IN ‘S GRAVENDEEL VERWACHTEN:

BOEK EEN JOURNALISTIEKE FOTOSESSIE

Op een locatie en moment naar wens

Bij het boeken van een journalistieke fotosessie in ‘s Gravendeel wordt er gezocht naar een buitenlocatie die bij je past. Zo wordt er rekening gehouden met het gezelschap, je wensen en het licht.

Fotosessie 's Gravendeel

EEN FOTOSHOOT IS PLEZIER HEBBEN

Geniet met elkaar van een leuke dag

Tijdens de journalistieke fotoshoot worden bestaande momenten vastgelegd. Een stijl van fotografie die er voor zorgt dat je oprechte emoties en details terug ziet in de foto’s. De shoot is daardoor niet alleen leuk voor het fotoresultaat, maar ook leuk om met elkaar te doen.

Fotosessie 's Gravendeel

ONTVANG DE FOTO’S

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Hoewel een ongedwongen fotoshoot nu al leuk is, worden de foto’s nog waardevoller met de tijd. Doordat bestaande momenten gefotografeerd worden, neemt het je ook over tientallen jaren opnieuw mee naar het leven nu. Zo worden de foto’s een tastbare herrinnering. Ze zijn binnen twee weken te bekijken, door te sturen, en te downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

Fotosessie-'s Gravendeel
Fotosessie 's Gravendeel
Fotosessie 's Gravendeel
Fotosessie-'s Gravendeel

“Woensdag een gezins fotoshoot bij ons thuis gehad. Was erg leuk en ontspannen. Naast een heel leuk en gezellig uurtje, waar ook de kinderen enorm van hebben genoten, hebben we een prachtige foto’s ontvangen. Leuk voor nu en voor later. Wat ons betreft is het zeker voor herhaling vatbaar.”

Fam. Visser

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 250 beoordelingen Feedback Company

PRIJZEN FOTOSESSIE ‘S GRAVENDEEL:Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x19 fotoboekje

 

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.

EERDER GEMAAKTE FOTOSESSIES IN O.A. ’S GRAVENDEEL: