Fotoshoot-aan-zee

Fotoshoot aan zee

Unieke fotoshoot aan zee

Lekker wandelen, bruin bakken, uit waaien of vis eten op een terras. Zon en zee toveren vrijwel onmiddellijk een lach een grote lach op iedereens gezicht. Die blijdschap wil je toch op de gevoelige plaat vastleggen? Hinkelend over het hete zand naar je badhanddoek. Paraderen over de boulevard. En wegrennen voor de hoge golven, want anders krijg je natte sokken. Terwijl jullie plezier maken, schiet ik de mooiste herinneringen tijdens een fotoshoot aan zee.

Fotoshoot aan zee

Werkwijze fotoshoot aan zee

Op deze pagina kun je diverse fotoshoot pakketten vinden. Je kunt een fotoshoot aan zee zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Wil je de hele dag lekker spelen en bakken, terwijl je af en toe wat verkoeling zoekt met een duik in het water? Dan is een groot pakket goed geschikt. Soms gaan mensen een middagje uitwaaien. Kies dan voor een kleiner pakket. Na de day in the life shoot ontvang je een link naar een pagina met de gemaakte foto’s.

Impressie

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Bekijk het portfolio.

Dit kun je van een fotoshoot aan zee verwachten:

Telefonisch je wensen bespreken

Hoe geniet jij aan zee?

De zoute zeelucht doet veel mensen direct goed. Laten we voorafgaand aan de shoot even bellen over hoe jij het best geniet van je dag aan zee? Met wie breng je de dag door? Wat ga je allemaal doen? En wat wil je daarvan terugzien in de foto’s? Die informatie is nuttig, zodat ik de mooiste momenten tijdens de shoot kan vangen.

Ingeborg van Bruggen

Een fotodocumentaire aan zee

Geniet van een mooie dag aan zee en ik vang de momenten

Wie een dag aan zee doorbrengt, zal genieten van de zon en de kleine dingen uit het leven. Zandkastelen bouwen of varen met een bootje. Een mooie strandwandeling maken terwijl het zonnetje achter de horizon zakt. Al deze mooie momenten leggen we vast tijdens de fotoshoot aan zee.

Fotoshoot aan zee

Ontvang de foto's

En bekijk ze wanneer je maar wilt

De foto’s die je na de shoot ontvangt, worden naarmate de jaren verstrijken waardevoller en waardevoller. Juist omdat we geen geposeerde foto’s maken, maar momenten vastleggen nemen de foto’s je later terug naar een mooie dag aan zee. Zo worden ze een tastbare herinnering. Binnen twee weken kun je ze bekijken, doorsturen en delen. Waar en wanneer je maar wilt.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Fotoshoot aan zee
Ontvang de Foto's

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”
Wouter

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 251 beoordelingen Feedback Company

Prijzen fotoshootAccounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

 

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.

Eerder gemaakte fotoshoots: