Fotoshoot-scheveningen

Fotoshoot in Scheveningen

Unieke fotoshoot in Scheveningen

Of het nu hartje zomer is, of waaierige herfst. Het is altijd leuk om een fotoshoot in Scheveningen te doen. Een dagje zonnebaden en zwemmen op het strand met het hele gezin? Of lekker uitwaaien met je grote liefde, de kinderen of je hond? Papa die de kinderen voordoet hoe je een haring moet happen en de kinderen die zich verstoppen in de duinen. Later zul je met veel plezier terug kijken op de foto’s

Fotoshoot in Scheveningen

Werkwijze fotoshoot in Scheveningen

Er zijn verschillende fotoshoot pakketten op deze pagina te vinden. Zo kun je de shoot zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Hoe langer we in Scheveningen fotograferen, hoe meer momentjes we kunnen vastleggen die jullie zo typeren. Ga je een middagje lekker uitwaaien met de hond of een hele dag bakken op het strand? Voor ieder voorbeeld is er een pakket dat perfect bij je past. Na de fotoshoot ontvang je een link naar je foto’s.

Impressie

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Bekijk het portfolio.

Dit kun je van een fotoshoot in Scheveningen verwachten:

Telefonisch je wensen bespreken

Hoe ziet jouw dag in Scheveningen eruit?

Scheveningen staat garant voor een dag vol plezier. Wat wil jij terugzien in je foto’s? Laten we voorafgaand aan de shoot even bellen om je wensen te bespreken. Met wie ga je naar Scheveningen en wat ga je daar doen? Met die informatie kan ik de mooiste momenten vangen tijdens jullie dagje Scheveningen.

Ingeborg van Bruggen

Een fotodocumentaire van Scheveningen

Beleef een dag in Scheveningen en ik vang de momenten

Er is een hoop te beleven in Scheveningen. Als we de momenten goed op foto vastleggen, worden het mooie herinneringen voor later. Lekker relaxen bij een strandtent, mama die met de kinderen de zee in rent of lekker picknicken op het strand terwijl de zon ondergaat. Al deze mooie momenten leggen we vast tijdens de fotoshoot in Scheveningen.

Fotoshoot in Scheveningen

Ontvang de foto's

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Het is natuurlijk al ontzettend leuk om een fotoshoot in Scheveningen te doen. Nog leuker is het om de foto’s naderhand te ontvangen. Met de jaren worden de foto’s steeds waardevoller. Jaren later nemen ze je weer mee terug naar het leven van nu. Een mooie dag op het strand. Ze zijn binnen twee weken te bekijken, door te sturen, en te downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Fotoshoot in Scheveningen
Ontvang de Foto's

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”
Wouter

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 253 beoordelingen Feedback Company

Eerder gemaakte fotoshoots: