Fotoshoot-Tips

Fotoshoot tips

Leuke fotoshoot tips

Op zoek naar leuke fotoshoot tips? Ik denk graag met je mee. Door de vele originele fotoshoots die ik gedaan heb, kan ik je aan talloze voorbeelden en tips helpen. Niet van die standaard geposeerde foto’s waar je lachend op staat, maar we laten zien wie je echt bent. Leuke plaatsen of ideeën? Van lekker schommelen in het park tot een kijkje in de geschiedenis in een oud kasteel. Of samen met mama je afval aan Holle Bolle Gijs geven in de Efteling. Zo laten we zien wie je echt bent en worden de foto’s een leuke herinnering voor vele jaren later.

Fotoshoot tips

Werkwijze fotoshoot

Op deze pagina kun je verschillende fotoshoot pakketten vinden. Samen met wat leuke tips, vinden we zo een fotoshoot die perfect bij je past. Hoe langer de shoot, hoe meer leuke momentjes die jou typeren we kunnen vastleggen. Wil je even kort vastleggen hoe je kinderen samen met opa een speelgoed kasteel bouwen? Dan kun je kiezen voor een kleiner pakket. Samen met je gezin een zwart-wit fotoshoot laten maken die een goed beeld geeft van jullie leven? Dan is een groter pakket wellicht beter geschikt. Na shoot ontvang je een link naar de foto’s.

Impressie

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Bekijk het portfolio.

Dit kun je van een fotoshoot verwachten:

Telefonisch je wensen bespreken

Wat typeert jouw leven?

Zeker met een goed idee is het ontzettend leuk om een fotoshoot te doen en achteraf het resultaat te zien te krijgen. Laten we voorafgaand aan de shoot even bellen om een idee te bespreken. Ik heb er vast wel een aantal. Daarnaast ben ik benieuwd wie je bent, met wie je op de foto wilt en wat jullie bijzonder maakt. Dat is nuttige informatie waarmee ik de mooiste momenten kan vangen tijdens de dag van de shoot.

Ingeborg van Bruggen

Een fotodocumentaire

Beleef een normale dag en ik vang de momenten

Het zijn vaak de kleine dingen die het leven bijzonder maken. Als we die goed vastleggen op de foto, verpakt in een leuk idee, veranderen die kleine dingen in mooie herinneringen voor later. Een glaasje champagne bij een ondergaande zon. Samen met je kleine broertje de diertjes voeren op de kinderboerderij. Al die leuke, kleine momenten leggen we vast tijdens de fotoshoot.

Fotoshoot tips

Ontvang de foto's

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Het is enorm leuk om een fotoshoot idee uit te denken en ook echt te doen. Des te leuker is het om het idee terug te zien op de foto’s. Die foto’s worden steeds waardevoller met de tijd. Een mooie herinnering voor jaren later, als je ze nog eens terug gaat kijken. Binnen twee weken kun je ze bekijken, downloaden en doorsturen. Waar en wanneer je maar wilt.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Fotoshoot tips
Ontvang de Foto's

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”
Wouter

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 253 beoordelingen Feedback Company

Prijzen fotoshoot

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.
Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

Eerder gemaakte fotoshoots: