Fotoshoot-van-1-persoon

Fotoshoot van 1 persoon

Unieke fotoshoot van 1 persoon

Een fotoshoot van 1 persoon. Een fotoshoot voor jou! Voor heel even mag het helemaal alleen om jou draaien. Jij bent het middelpunt. Niet van die overdreven geposeerde foto’s die iedereen al aan de muur heeft hangen. We laten zien wie jij bent. Heb je een bijzondere hobby? Of heb je een uitgesproken karakter? Laat zien hoe goed jij bent in tafeltennis, yoga of ijshockey. Hoe jij op je gitaar oefent voor dat grote optreden of een portret schildert van je geliefde. Mooie herinneringen voor later.

Fotoshoot van 1 persoon

Werkwijze fotoshoot van 1 persoon

Op deze pagina kun je diverse fotoshoot pakketten vinden. Daarmee kun je je fotoshoot zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Wil je dat ik je bedrijfspresentatie in beeld breng? Dan is een kleiner pakket vaak al genoeg. Wil je echter jouw leven in beeld gebracht zien, dan is een groter pakket beter geschikt. Hoe langer de shoot, hoe meer momenten ik kan vastleggen die je zo typeren. Na de shoot ontvang je een link naar een pagina met de gemaakte foto’s.

Impressie

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Bekijk het portfolio.

Dit kun je van een aparte fotoshoot verwachten:

Telefonisch je wensen bespreken

Wat maakt jou bijzonder?

Een fotoshoot is ontzettend leuk om te doen. Door de kenmerken van jouw persoonlijkheid en bestaande momenten te fotograferen, leer je de kleine dingen van het leven waarderen. Laten we daarom voorafgaand aan de shoot even bellen om je wensen te bespreken. Wie ben je, wat zijn je hobby’s en wat wil je daarvan terugzien in de foto’s? Met die informatie vang ik namelijk de mooiste momentjes.

Ingeborg van Bruggen

Een fotodocumentaire van jezelf

Beleef een normale dag en ik vang de momenten

Als we de alledaagse momentjes goed vastleggen op foto, worden het mooie herinneringen voor later. Lekker je tuin opknappen als de eerste zonnestralen zich aandienen. Of hou je ervan om een heerlijk menu op tafel te zetten als je familie komt eten? Al deze momenten leggen we vast tijdens je fotoshoot.

Fotoshoot van 1 persoon

Ontvang de foto's

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Het is natuurlijk al erg leuk om een fotoshoot te doen. Nog leuker is het om de foto’s te zien te krijgen. En naarmate de jaren verstrijken, worden ze waardevoller en waardevoller. Ze nemen je over tientallen jaren weer mee terug naar het leven van nu. Een tastbare herinnering om weer eens op terug te kijken. Binnen twee weken kun je de foto’s bekijken, doorsturen en downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Fotoshoot van 1 persoon
Ontvang de Foto's

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”
Wouter


Prijzen fotoshootAccounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

 

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.

Eerder gemaakte fotoshoots: