Fotoshoot van een adoptie

Fotoshoot van een adoptie

Unieke fotoshoot van een adoptie

Het is tegenwoordig helemaal in om een newborn fotoshoot te doen. De geboorte van je kind is echter niet de enige manier om je gezin compleet te maken. Een kind adopteren is minstens net zo bijzonder. Adoptiekinderen hebben vaak veel achter de rug. Hoe fijn is het om ze dan een veilig nieuw thuis te geven? Ook omdat de weg naar adoptie zo lang en moeizaam kan zijn, is het des te bijzonderder als het moment daar is. Niet alleen voor jezelf en het adoptiekind, maar ook voor alle mensen om je heen die je geholpen hebben. Leg de mooiste momenten vast tijdens een fotoshoot van een adoptie.

Fotoshoot van een adoptie

Werkwijze adoptie fotoshoot

Hier op deze pagina kun je verschillende pakketten vinden voor een fotoshoot van een adoptie. Zo zit er altijd wel een pakket tussen dat perfect bij je past. Wellicht wil je gewoon wat mooie gezinsfoto’s,  dan is het kleine pakket geschikt. Maar misschien wil je het moment van aankomst in Nederland of een dag uit jullie ”nieuwe” leven vast laten leggen. Dan kun je het beste voor een groter pakket kiezen. Na de adoptie fotoshoot ontvang je een link naar een pagina met de gemaakte foto’s. Via deze link kan je eenvoudig de foto’s bekijken, doorsturen en downloaden.

Impressie

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Bekijk het portfolio.

Dit kun je van een fotoshoot van een adoptie verwachten:

Telefonisch je wensen bespreken

Wat betekent de adoptie voor jou?

Een adoptie is vaak een mooi, maar emotioneel moment. Een kind een veilige plek schenken, terwijl je er een nieuw gezinslid bij krijgt is erg bijzonder. Wat betekent het voor jou? Wat wil je terugzien als je jouw adoptiekind vast mag houden en mag knuffelen? Wie hebben je in de adoptieprocedure bijgestaan? Met die informatie kan ik de mooiste emoties vangen tijdens de dag van de adoptie fotoshoot.

Ingeborg van Bruggen

Een fotodocumentaire van je adoptie

Beleef een onvergetelijke dag en ik vang de momenten

Je adoptie is een bijzondere gebeurtenis. De mooiste momenten gevangen op de foto’s, vormen een mooie herinnering voor later. Emoties en tranen van blijdschap. Het moment gevangen dat je voor het eerst verliefd naar je kindje kijkt en trotse familie, vrienden en professionals die je hebben bijgestaan. Al deze mooie momenten leg ik vast tijdens de fotoshoot van een adoptie.

Fotoshoot van een adoptie

Ontvang de foto's

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Door een adoptie fotoshoot leg je het moment van de adoptie zelf blijvend vast. Een mooie herinnering voor later, want de foto’s worden waardevoller en waardevoller met de tijd. Jaren later kun je de foto’s er nog eens bijpakken en terugdenken aan die bijzondere dag. Alsof je de adoptie herbeleeft. Binnen twee weken ontvang je een link naar de foto’s waar je ze kunt bekijken, downloaden en doorsturen.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Fotoshoot van een adoptie
Ontvang de Foto's

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”
Wouter

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 253 beoordelingen Feedback Company

PrijzenAccounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

 

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.

Eerder gemaakte fotoshoots: