Fotoshoot-van-een-meisje

Fotoshoot van een meisje

Unieke fotoshoot van een meisje

Poppen, make up, mooie jurken, prinsessendingen of juist heel stoer? Met een fotoshoot van een meisje leggen we vooral de momenten vast die je herinneringen jaren later weer tot leven brengen. Houdt je dochter van grote verkleedpartijtjes en ligt de hele huiskamer vol met jurken? Ben je zelf een “meisje” met een grote mode verzameling? Sta je elke zaterdagochtend bij de voetbal zelf op het veld of langs de lijn om je dochter aan te moedigen? Die momentjes leggen we vast tijdens een fotoshoot van een meisje.

Fotoshoot-meisje

Werkwijze fotoshoot van een meisje

Op deze pagina kun je verschillende fotoshoot pakketten vinden. Er zit er vast wel één tussen die perfect voor je is. Hoe langer de shoot, hoe meer momenten we kunnen vastleggen. Houdt je dochter van een leuke knutselmiddag? Kies dan voor één van de kleinere pakketten. Of ga je zelf lekker een dagje met vriendinnen shoppen? Dan is een groter pakket beter geschikt. Na de shoot ontvang je een link naar je persoonlijke fotopagina. Hier kun je de foto’s bekijken, downloaden en delen.

Impressie

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Bekijk het portfolio.

Dit kun je van een fotoshoot van een meisje verwachten:

Telefonisch je wensen bespreken

Wat brengt het meisje in jou naar boven?

Het is super leuk om een meisjes fotoshoot te doen. Vooral omdat we momenten vastleggen die zo herkenbaar zijn. Lekker een wijntje drinken met vriendinnen op een terrasje? Of, als je klein bent, je modecollectie showen aan heel de familie? Is de shoot voor jezelf of voor een ander meisje? Al die informatie is nuttig, want daarmee kan ik de mooiste momenten vangen op de grote dag van de shoot.

Ingeborg van Bruggen

Een fotodocumentaire van een meisje

Herontdek het meisje in jezelf en ik vang de momenten

Kleine meisjes weten plezier te halen uit kleine dingen. Knoeien met een lekker ijsje, je mooiste jurk vies maken en een boze mama. Als je zelf allang geen klein meisje meer bent, kan het fijn zijn om je soms nog wel zo te gedragen. Of je nu een meisje bent of je zo voelt. Al deze momentjes leggen we vast in een fotoshoot van een meisje.

Fotoshoot van een meisje

Ontvang de foto's

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Een fotoshoot van een meisje is ontzettend leuk om te doen. En als je jaren later de foto’s nog eens terug ziet, hoop ik dat je nooit bent opgegroeid. We fotograferen de zo bekende alledaagse dingen, waardoor de foto’s je jaren later weer mee terug in de tijd nemen. Een tastbare herinnering voor later. De foto’s zijn binnen twee weken te bekijken, door te sturen, en te downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Fotoshoot van een meisje
Ontvang de Foto's

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”
Wouter

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 253 beoordelingen Feedback Company

PrijzenAccounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

 

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.

Eerder gemaakte fotoshoots: