Fotoshoot van een tweeling

Fotoshoot van een tweeling

Unieke fotoshoot van een tweeling

Wie van jullie is nu de oudste? Zijn jullie 1 of 2 eiig? Wie is nou wie? En doen jullie ook alles samen? Een greep uit de vragen die je regelmatig tot vervelens toe zult moeten beantwoorden. Daarom: een fotoshoot van jullie samen! Iedere tweeling is uniek. Zowel de tweelingen als de personen. Daarom maken we niet van die standaard geposeerde tweeling foto’s, maar laten we zien hoe jullie echt zijn. Als tweeling én als individu. Bijvoorbeeld de zus die altijd haar tweelingbroer in de maling neemt. Als moeder kun je natuurlijk ook een newborn fotoshoot laten maken van je pasgeboren tweeling. Ik beloof dat ik niet zal vragen hoe je ze uit elkaar houdt.

Fotoshoot van een tweeling

Werkwijze fotoshoot van een tweeling

“Twee voor de prijs van één” is het enige cliché aan deze tweelingen fotoshoot. Onderaan deze pagina vind je verschillende mogelijkheden. Jullie kunnen de shoot zo uitgebreid maken als jullie willen. Hoe langer we de tijd hebben, hoe meer momentjes we van jullie samen kunnen vastleggen. Trek je er graag samen met je tweelingbroer- of zus op uit om te shoppen of een terrasje te pakken? Kies dan voor een groter pakket. Wil je laten zien hoe je kleine tweeling samen speelt (of heerlijk ruzie maakt)? Dan kies je voor een kleiner pakket. Na de shoot ontvang je een link naar een pagina met de gemaakte foto’s.

Impressie

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Bekijk het portfolio.

Dit kun je van een fotoshoot van een tweeling verwachten:

Telefonisch je wensen bespreken

Wat typeert jullie als tweeling?

Tweelingen hebben vaak veel overeenkomsten, maar ook veel verschillen. Daarom lijkt het me goed om voorafgaand aan de shoot even te bellen. Zijn er dingen die jullie graag samen doen? Wat betekent het voor jullie om een tweeling te zijn en waarin verschillen jullie van elkaar? Die informatie is nuttig om de mooiste momentjes te kunnen vastleggen tijdens de shoot.

Ingeborg van Bruggen

Een fotodocumentaire van jullie als tweeling

Beleef een normale dag en ik vang de momenten

Het is ontzettend leuk om een tweelingen fotoshoot te doen. De overeenkomsten, maar ook juist de verschillen uit de alledaagse dingen leveren mooie fotomomentjes op. Goed vastgelegd zijn dit mooie herinnering voor later. En super handig voor als er weer eens iemand vraagt om een foto van je tweelingbroer of -zus.

Fotoshoot van een tweeling

Ontvang de foto's

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Natuurlijk is het leuk om met je tweelingbroer- of zus op de foto te gaan. Nóg leuker is het om de foto’s naderhand te zien te krijgen. Naarmate jullie ouder worden, worden de foto’s steeds waardevoller en daarmee een tastbare herinnering voor later. Ze zijn binnen twee weken te bekijken, door te sturen, en te downloaden. Waar en wanneer je maar wilt. Samen met of toch maar even zonder je tweelingbroer- of zus.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Fotoshoot van een tweeling
Ontvang de Foto's

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”
Wouter


Prijzen fotoshootAccounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

 

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.

Eerder gemaakte fotoshoots: