FOTOSHOOT VOOR ZUSSEN

LEUKE ZUSSEN FOTOSHOOT

Zussen zijn net hartsvriendinnen. Een warme zussenband kan zo hecht zijn dat buitenstaanders er maar weinig van snappen. Niet gek als jullie samen zijn opgegroeid en elkaar door en door kennen. Laat zien hoe hecht die band met je zus(sen) is met een fotoshoot voor zussen! Maar dan niet met saaie, geposeerde foto’s die iedereen al heeft. Laat zien hoe de relatie met je zus(sen) is met spontane foto’s. Lekker samen een high wine doen, shoppen of een kookworkshop volgen. Dan breng ik in beeld hoe de jongste zus er nog steeds een vieze boel van maakt. Misschien halen jullie soms nog steeds wel eens het bloed onder elkaars nagels vandaan, maar een zussenband blijft speciaal. Dat laten we zien tijdens deze zussen fotoshoot.

Fotoshoot voor zussen

WERKWIJZE FOTOSHOOT VOOR ZUSSEN

Hier op de pagina kun je diverse pakketten vinden voor een zussen fotoshoot. Er zit altijd wel een fotoshoot voor jou en je zus(sen) tussen. Wil je de hele dag een DIY workshop volgen? Kies dan voor het grote pakket. Of gaan jullie gezellig een middagje highteaën? Dan kun je beter voor één van de kleinere pakketten kiezen. Bel of mail mij gerust om een afspraak te maken, dan zoeken we in overleg een datum en locatie die ideaal is voor jullie. Dan maken we foto’s van een gezellig middagje shoppen of nog steeds geheimen met elkaar delen als jullie een terrasje pakken. Na de shoot ontvangen jullie een link naar jullie eigen fotopagina. Hier kunnen jullie de foto’s online bekijken, downloaden en met elkaar delen.

IMPRESSIE

Een korte impressie uit een verzameling van een fotoshoots. Bekijk het portfolio

FOTOSHOOT VOOR ZUSSEN

TELEFONISCH JE WENSEN BESPREKEN

Hoe is jullie zussenband?

Het doen van een fotoshoot voor zussen kan bijna net zo leuk zijn als het ontvangen van de foto’s zelf! We kunnen voorafgaand aan de shoot even bellen om jullie wensen te bespreken. Hoe gingen jullie vroeger met elkaar om? Hoe is jullie band nu? En wat wil je in de foto’s terugzien? Dat is zinvolle informatie die ik kan gebruiken om de momenten te vangen tijdens de zussen fotoshoot zelf.

Ingeborg van Bruggen

FOTODOCUMENTAIRE VAN JULLIE ZUSSENBAND

Beleef een leuke dag en ik vang de momenten

Zussen hebben vaak een hechte band. Ze kennen elkaar al zo lang en hebben al zo veel lief en leed gedeeld. Toch zijn jullie ook weer verschillend. De oudste zus is erg onhandig en laat soms alles in de soep lopen. De jongste zus is altijd netjes op tijd en ergert zich groen en geel als de ander(en) weer eens te laat zijn. Al deze mooie momentjes en emoties leggen we vast tijdens de fotoshoot voor zussen.

Fotoshoot voor zussen

ONTVANG DE FOTO’S

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Een fotoshoot voor zussen laten maken is al een leuke belevenis. Het gaat wel allemaal om het eindresultaat: de foto’s! Naarmate jullie nog ouder worden en nog meer samen meemaken, worden de foto’s steeds waardevoller. Binnen twee weken na de shoot krijg je een link waarmee je de foto’s kunt bekijken, downloaden of doorsturen. Waar en wanneer je maar wilt.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Fotoshoot voor zussen
Ontvang de Foto's

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”
Wouter

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 253 beoordelingen Feedback Company

PRIJZEN:Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.

Eerder gemaakte fotoshoots