mannelijke-fotoshoot

Mannelijke fotoshoot

Unieke mannelijke fotoshoot

Een fotoshoot? Dat is toch iets voor vrouwen? Heb jij al een professionele foto voor je website of LinkedIn? Of een leuke foto voor Instagram en Facebook? En sta jij er op dating apps wel goed op? Ben je van plan om te gaan solliciteren, netwerken of juist daten? Met een professionele foto vergroot je je kansen én je zelfvertrouwen. Is je motor je grote passie? Of hou je van lekker samen met vrienden voetbal kijken. Juichen als ze winnen of balen als ze verliezen? Mooie momenten om later op terug te kijken!

Mannelijke fotoshoot

Werkwijze mannelijke fotoshoot

Onderaan deze pagina kun je verschillende fotoshoot pakketten bekijken. Daarmee kun je een mannelijke fotoshoot zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Hoe langer we de shoot doen, hoe meer je van jezelf kunt laten zien. Alleen of met je vrienden of familie. Wat mooie profielfoto’s voor de datingsite? Dan is een klein pakket geschikt. Maar ben je een echte familieman en wil je een dag uit je leven vast laten leggen? Kies dan voor een groter pakket. Na deze mannelijke fotoshoot stuur ik je een link met de foto’s.

Impressie

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Bekijk het portfolio.

Dit kun je van een mannelijke fotoshoot verwachten:

Telefonisch je wensen bespreken

Wat wil je van jezelf laten zien?

Voor mannen is een fotoshoot soms een beetje ongemakkelijk. Maar als we een beetje creatief zijn, kunnen we ervoor zorgen dat jouw shoot bijna net zo leuk wordt als het ontvangen van de foto’s zelf. Wat wil jij van jezelf laten zien op de foto’s? En waar wil je de foto’s voor gebruiken? Het lijkt me leuk om voorafgaand aan de shoot even te bellen om je wensen te bespreken, zodat ik jou van je beste kant kan laten zien.

Ingeborg van Bruggen

Een fotodocumentaire van jou als man

Wees jezelf en ik vang de momenten

De meeste mannen zijn met weinig tevreden. Lekker eten of een koud biertje kunnen al genoeg zijn om het naar je zin te hebben. Maar als je handen beginnen te jeuken, is die badkamer zo gerenoveerd. En met jouw inzicht en instructies leert jouw zoon of dochter in mum van tijd fietsen. Daarna lekker een avondje voetbal kijken met vrienden. Al die mooie momenten leggen we vast tijdens een mannelijke fotoshoot.

Mannelijke fotoshoot

Ontvang de foto's

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Hoewel mannen het stiekem wel leuk vinden om een fotoshoot te doen, telt alleen het eindresultaat. Binnen twee weken na de shoot krijg je een link waarmee je de foto’s kunt bekijken, downloaden of doorsturen. Een beetje handige klusser zal ze mooi aan de muur ophangen. Het mooiste is dat die foto’s je jaren later weer mee terugnemen in de tijd. Zo worden ze een mooie herinnering voor later.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Mannelijke fotoshoot
Ontvang de Foto's

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”
Wouter


Prijzen fotoshootAccounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

 

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.

Eerder gemaakte fotoshoots: