Meiden fotoshoot

Meiden fotoshoot

LEUKE FOTOSHOOT VOOR MEIDEN

Heb jij een leuke vriendinnengroep waar je veel mee optrekt? Laat jullie gezelligheid zien met een meiden fotoshoot. Niet van die foto’s waarbij iedereen in de lens kijkt en lief lacht. Of van die foto’s waar jullie een bepaalde pose aannemen. Laat zien wat jullie graag doen als meiden. Heerlijk uit eten of gewoon lekker shoppen? Of lekker samen wijntjes drinken. Er is altijd wel een vriendin bij die altijd hilarische verhalen vertelt. Die tranen van het lachen leggen we vast met een spontane meiden fotoshoot.

Meiden fotoshoot

WERKWIJZE MEIDEN FOTOSHOOT

Hier op deze pagina vind je diverse pakketten, zodat er altijd wel eentje tussen zit die perfect bij jullie past. Ga je lekker een terrasje pakken of high tea’en? Dan is een een klein pakket prima. Ga je een dagje wellness doen en daarna uit eten? Dan kun je beter voor een groter pakket kiezen. Je mag altijd bellen of mailen om een afspraak te maken. Dan zoeken we in overleg naar de datum en een locatie die perfect bij jullie past. Na de meiden fotoshoot krijg je een link naar je persoonlijke fotopagina. Hier kun je de foto’s online bekijken, downloaden en delen.

IMPRESSIE

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Bekijk het portfolio

DIT KUN JE VAN EEN MEIDEN FOTOSHOOT VERWACHTEN:

TELEFONISCH JE WENSEN BESPREKEN

Hoe is jullie meidengroep?

Een meidenshoot doen kan net zo leuk zijn als de foto’s ontvangen. Laten we voor de fotoshoot even gezellig bellen om jullie wensen te bespreken. Wat doen jullie graag samen en wat voor types zijn jullie? En wat verwachten jullie daarvan allemaal op de foto’s terug te zien? Met zulke informatie kan ik de mooiste momenten vangen tijdens de meidenshoot.

Ingeborg van Bruggen

FOTODOCUMENTAIRE VAN JULLIE VRIENDSCHAP

Beleef een gezellige dag en ik vang de momenten

Een meidengroep is vaak heel hecht en gezellig, maar bestaat ook uit verschillende types. De één kletst de oren van je kop en de ander komt vaak alleen met onverwachte grappige opmerkingen uit de hoek. Alle mooie momenten en emoties leggen we vast in de meiden fotoshoot.

Meiden fotoshoot

ONTVANG DE FOTO’S

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Het is ontzettend leuk om een gezellige meiden fotoshoot te doen. Nog leuker is het om achteraf samen de foto’s te bekijken. Een waardevolle herinnering voor later. Is iedereen haar eigen weg ingeslagen of spreken jullie nog steeds graag af? Binnen twee weken na de shoot krijg je een link waarmee je de foto’s kunt bekijken, downloaden of doorsturen. Waar en wanneer je maar wilt.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Meiden fotoshoot
Ontvang de Foto's

“Wij hebben bij Ingeborg een loveshoot laten schieten, de foto’s zijn super! Super mooie kwaliteit en zeer snelle levering van de foto’s. (2 dagen later al!!)”

Lennard & Evelien

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 251 beoordelingen Feedback Company

PRIJZEN:

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.
Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

EERDER GEMAAKTE FOTOSHOOTS: