Plaatsen-fotoshoot

Plaatsen voor een fotoshoot

Unieke plaatsen voor een fotoshoot

Wil je een leuke fotoshoot laten maken, maar heb je geen inspiratie? Ik wil graag met je meedenken over leuke ideeën en plaatsen. Door de grote hoeveelheid fotoshoot die ik per jaar doe, ben ik op veel plaatsen geweest. Roep een omgeving en ik geef je een gave locatie! Met het hele gezin op het strand zandkastelen bouwen? Lekker achter papa aanrennen in het bos? Trouwfoto’s laten maken in een kasteel? Niet van die geposeerde foto’s waar iedereen lachend op staat, maar laat zien wie jullie echt zijn. Met alle kenmerken die typerend voor jullie zijn. Dat zijn pas leuke herinneringen voor later.

Plaatsen-fotoshoot

Werkwijze fotoshoot

Hier op deze pagina kun je diverse pakketten vinden. Zo kun je de fotoshoot zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Hoe langer we de tijd nemen voor de shoot, hoe meer momentjes die typerend voor jullie zijn we kunnen vastleggen. Is er een leuk parkje in de buurt waar je kinderen graag spelen? Kies dan voor een klein pakket. Wil je echt een dag uit je leven laten fotograferen? Kies dan voor een groter pakket. Na de shoot ontvang je een link naar je gemaakte foto’s. Zo kun je de foto’s overal bekijken en eenvoudig downloaden.

Impressie

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Bekijk het portfolio.

Dit kun je van een fotoshoot verwachten:

Telefonisch je wensen bespreken

Wat is er typerend aan jullie?

Alleen al de fotoshoot is leuk om te doen, want de nadruk ligt op plezier halen uit kleine dingen. Het is een goed plan om voor de shoot even te bellen om de shoot te bespreken. Ik ben benieuwd wie jullie zijn en wat jullie bijzonder maakt. Dat willen we terugzien in de foto’s! Met die informatie kan ik de mooiste momenten vangen tijdens de fotoshoot.

Ingeborg van Bruggen

Foto's op bijzondere plaatsen

Bezoek een bijzondere plek en ik vang de momenten

Een bijzondere plek is als een ontdekkingsreis. Je kunt je verwonderen over de kleine nieuwe dingen die je tegenkomt. Net zoals een kind dat doet. Goed vastgelegd op foto zijn dit mooie herinneringen voor later. Spring in een hoopje bladeren in het bos op waan je op de Titanic als je de SS Rotterdam bezoekt. Al deze mooie momenten leg ik vast tijdens de fotoshoot op bijzondere plaatsen.

Plaatsen voor een fotoshoot

Ontvang de foto's

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Een bijzondere plaats bezoeken om een fotoshoot te doen is al leuk. Het ontvangen van de foto’s is nog leuker. Naarmate de jaren verstrijken, worden ze waardevoller. Jaren later nemen ze je weer mee naar het leven van nu. Een mooie herinnering om op terug te kijken. Binnen twee weken kun je de foto’s bekijken, downloaden en doorsturen. Waar en wanneer je maar wilt.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Plaatsen voor een fotoshoot
Ontvang de Foto's

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”
Wouter

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 250 beoordelingen Feedback Company

Prijzen fotoshoot:Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x19 fotoboekje

 

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.

Eerder gemaakte fotoshoots: