Spontane-fotoshoot

Spontane fotoshoot

Unieke en spontane fotoshoot

Als je aan een fotoshoot denkt, zie je al snel die overdreven geposeerde foto’s voor je waar iedereen breed lachend op staat. Laat echter zien wie je bent en vertel je verhaal met een spontane fotoshoot en ongedwongen fotoshoot. Met spontane fotografie ‘vangen’ we bestaande momenten uit jouw leven. We laten zien hoe opa ingegraven wordt op het strand en hoe je dochter papa helpt met de plantjes water geven in de tuin. Zo worden de foto’s mooie en tastbare herinneringen voor later, als je er met veel plezier naar terugkijkt.

Spontane fotoshoot

Werkwijze spontane fotoshoot

Onderaan deze pagina zie je verschillende pakketten. Er zit zeker een spontane fotoshoot bij die perfect bij je past. Hoe langer we de tijd nemen om foto’s te nemen, hoe meer momenten we kunnen vastleggen die typerend voor je zijn. Wil je jullie liefde als koppel vastleggen, dan is een klein pakket misschien al genoeg. Ga je met je gezin naar het bos? Dan is een groter pakket misschien beter geschikt. Na de shoot ontvang je een link waar je de foto’s kunt bekijken, doorsturen en downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

Impressie spontane fotografie

Een korte impressie uit een verzameling van spontane fotografie. Bekijk het portfolio.

Dit kun je van een spontane fotoshoot verwachten:

Telefonisch je wensen bespreken

Wat wil je terugzien in de foto’s?

Spontane fotografie is leuk om te doen. Niet alleen omdat het spontaan is, maar vooral omdat je leert om met plezier naar de alledaagse dingen uit het leven te kijken. Laten we voorafgaand aan de shoot even bellen om je wensen te bespreken. Wie ben je, met wie wil je op de foto en heb je al bepaalde ideeën? Met die nuttige informatie kan ik de mooiste momenten vangen op de dag van de spontane fotoshoot.

Ingeborg van Bruggen

Een spontane fotodocumentaire

Beleef een normale dag en ik vang de momenten

Spontaniteit is onder andere plezier halen uit kleine dingen. Als we die op foto vastleggen, heb je niet alleen foto’s die bijna niemand anders heeft, maar worden de foto’s ook een herinnering voor later. Een lachend gezichtje onder de pastasaus als er spaghetti op het menu stond of een kruipende dreumes die de kleine wereld gaat ontdekken. Al deze mooie momenten leg ik vast in een spontane fotoshoot.

Spontane fotoshoot

Ontvang de foto's

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Hoewel een spontane fotoshoot al ontzettend leuk is om te doen, is het nog leuker om de foto’s naderhand te zien te krijgen. Ze worden namelijk steeds waardevoller als de tijd verstrijkt. De bestaande momenten op de foto nemen je jaren later weer mee terug naar het leven van nu. Een tastbare herinnering. Je kunt de foto’s binnen twee weken bekijken, downloaden en doorsturen. Waar en wanneer je maar wilt.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Spontane fotoshoot
Ontvang de Foto's

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”
Wouter


Prijzen spontane fotografieAccounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

 

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.

Eerder gemaakte fotoshoots: