SS Rotterdam fotoshoot

SS Rotterdam fotoshoot

Unieke SS Rotterdam fotoshoot

Trouwen of een fotoshoot laten maken in stijl! Dat doe je op de SS Rotterdam. Het voormalige vlaggenschip van de Holland Amerika lijn ademt historie. Op dit schip staken mensen vanaf de jaren 50 de Atlantische Oceaan over, op zoek naar een nieuw leven. (let op: als je een fotoshoot wilt in verschillende ruimten op de SS Rotterdam moet dit tegen een vergoeding worden gereserveerd bij de SS Rotterdam). De foto’s worden op ongedwongen wijze gemaakt. Bijvoorbeeld tijdens een rondleiding op de SS Rotterdam of een lekkere high tea op het achterdek!

SS Rotterdam fotoshoot

Werkwijze SS Rotterdam fotoshoot

Onderaan deze pagina zie je verschillende pakketten voor een fotoshoot op de SS Rotterdam. Ga je trouwen op de SS Rotterdam, neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek, zodat we kunnen bespreken wat jullie wensen zijn. Maar wil je een ongedwongen fotoshoot met familie op dit mooie schip, dan zit er vast een pakket bij dat goed bij jullie gezelschap past. Of waan je op de Titanic met een romantische loveshoot. Na de shoot ontvang je een link naar de gemaakte foto’s. Hier kun je de foto’s bekijken, doorsturen en downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

Impressie

Een korte impressie uit een verzameling van een trouwfotografie. Bekijk het portfolio

Dit kun je van een SS Rotterdam fotoshoot verwachten:

Telefonisch je wensen bespreken

Hoe ziet jouw dag op de SS Rotterdam eruit?

Of je nu gaat trouwen, een rondleiding volgt met je familie, op avontuur gaat in de escape room of een zakelijke invulling geeft aan je bezoek aan de SS Rotterdam. Er is genoeg te beleven. Laten we voorafgaand aan de shoot even bellen over je wensen. Alle informatie is namelijk nuttig, want daarmee kan ik de mooiste momenten vangen tijdens de shoot.

Ingeborg van Bruggen

Een fotodocumentaire van jullie dag op de SS Rotterdam

Geniet van een leuke dag en ik vang de momenten

Een fotoshoot op de SS Rotterdam levert gegarandeerd mooie foto’s op. Een kijkje in de geschiedenis. Opa en kleinzoon kijken hun ogen uit bij de mooie techniek in de machinekamer en zelf geniet je van je dochter die spelenderwijs alles over het schip leert. Al deze leuke momenten leggen we vast tijdens de shoot.

SS Rotterdam fotoshoot

Ontvang de foto's

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Een dag op de SS Rotterdam is leuk en leerzaam! Maar het is natuurlijk nog leuker om achteraf de foto’s te zien te krijgen. Leuk om met je familie, gezin of bedrijf op terug te kijken en een mooie herinnering voor later. De foto’s worden namelijk steeds waardevoller. Binnen twee weken na de shoot krijg je een link waarmee je de foto’s kunt bekijken, downloaden of doorsturen. Waar en wanneer je maar wilt.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
SS Rotterdam fotoshoot
Ontvang de Foto's

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”
Wouter

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 251 beoordelingen Feedback Company

Prijzen fotoshootAccounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

 

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.

Eerder gemaakte fotoshoots: