Trouwfotograaf Leiden

Trouwfotograaf Leiden

TROUWFOTOGRAAF LEIDEN

Wat hoop je terug te zien in de trouwfoto’s? Wat maakt jouw bruiloft speciaal? Met mijn journalistieke stijl van fotograferen leg ik persoonlijke momenten vast. Je ziet dit terug in foto’s vol sfeer, interactie en kleine details die kenmerkend zijn voor jouw dag. Als trouwfotograaf in Leiden is mijn doel om jullie te fotograferen zonder dat jullie het merken. Zo kun je ongestoord genieten van de dag. De foto’s worden meer dan gewoon trouwfoto’s: ze worden een tastbare herinnering. Elke keer als je de foto’s bekijkt, beleef je de bruiloft opnieuw.

BRUIDSFOTOGRAFIE IS MAATWERK

Elke bruiloft is uniek en daarom pas ik mijn trouwfotografie in Leiden aan jullie wensen aan. We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we de dag doornemen en ik wat voorbeelden van mijn werk laat zien. Dit gesprek helpt ook om te kijken of we een goede klik hebben. Als jullie besluiten dat ik de juiste trouwfotograaf voor jullie ben, zorgen we samen dat alles perfect geregeld wordt. Je kunt altijd contact met mij opnemen als je advies nodig hebt of vragen hebt. Met mijn ervaring kan ik je ook leuke tips geven voor de bruiloft!

TROUWFOTOGRAFIE LEIDEN IMPRESSIE

Een korte impressie uit een verzameling van trouwreportages in o.a. Leiden. Meer foto’s bekijken? Bekijk het portfolio

DIT KUN JE VERWACHTEN VAN TROUWFOTOGRAFIE LEIDEN:

EEN PERSOONLIJKE KENNISMAKING

Wat is voor jou belangrijk?

Als trouwfotograaf in Leiden werk ik graag met mensen. We beginnen met een kennismakingsgesprek waarin we jouw wensen bespreken en je mijn fotoalbums kunt bekijken. Wat vind je belangrijk? Wat wil je zien in de foto’s? Met deze informatie zorg ik ervoor dat ik op jullie grote dag alle waardevolle momenten vastleg.

Trouwfotograaf Leiden

JOURNALISTIEKE TROUWFOTOGRAFIE

Samen genieten en de foto’s worden geweldig!

Op je trouwdag maak ik onopvallend foto’s. Je hoeft niet speciaal te poseren, want als trouwfotograaf in Leiden ben ik altijd op zoek naar mooie en echte momenten. Dankzij mijn journalistieke aanpak van fotografie kun je ontspannen en genieten, terwijl ik zorg dat de foto’s prachtig worden! Na de bruiloft kun je de trouwfoto’s gemakkelijk online bekijken en downloaden, waar en wanneer je maar wilt.

Trouwfotograaf Leiden

EEN TASTBARE HERINNERING

Onvergetelijke momenten in een luxe trouwalbum!

Nadat je de trouwfoto’s hebt ontvangen, gaan we samen een stijlvol trouwboek of -album samenstellen. Er zijn verschillende soorten beschikbaar en je kunt het album helemaal naar wens personaliseren. Binnen drie weken breng ik, als jullie trouwfotograaf in Leiden, het album persoonlijk langs. Het wordt een prachtig boek dat je met trots kunt laten zien aan familie en vrienden!

Trouwfotograaf Leiden
Trouwfotograaf Leiden
Trouwfotograaf Leiden
Trouwfotograaf Leiden

Onze keuze voor Ingeborg kwam voort uit de warme en kleurrijke bruidsfoto’s die zij maakt.

Om de romantische kenmerken van een trouwdag te benadrukken leek de stijl van Ingeborg een perfecte match. 

Ingeborg heeft het talent om te zien waar de juiste foto momenten ontstaan en weet deze ook vakkundig vast te leggen.

“Wij willen Ingeborg van harte aanbevelen aan allen die een professionele bruidsfotograaf zoekt!”

Sharon Spiering

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 251 beoordelingen Feedback Company

DE MOOISTE TROUWLOCATIES IN LEIDEN

Als trouwfotograaf Leiden heb ik ervaring met verschillende trouwlocaties in deze omgeving. Ben je bijvoorbeeld van plan te trouwen in de Regentenkamer, de Pieterskerk, de Hortus Botanicushet prachtige stadhuis, of dacht je juist meer aan een andere locatie? Alles is mogelijk, en indien je vragen hebt, kun je altijd contact met mij opnemen.

De locatie heeft een grote invloed op de sfeer van je trouwfoto’s. Het mooiste resultaat krijg je veelal wanneer je buiten trouwt trouwt met goed weer. Dit levert (mits er voldoende schaduw is) een prachtig licht op.

Eerder gemaakte trouwfoto’s in o.a. Leiden: