JOURNALISTIEKE Trouwfoto's

Trouwlocaties in Leiden

Leiden wordt vaak omschreven als het kloppend hart van Zuid-Holland, want het is een stad die zowel geschiedenis als charme uitademt. Deze prachtige stad, bekend om zijn historische gebouwen, schilderachtige grachten en bruisende sfeer, is een goede keuze voor de mooiste dag van je leven. Droom je van een traditioneel huwelijk in een eeuwenoude kerk, rijk aan geschiedenis en verhalen, of een modern feest in een hippe club, waar hedendaagse kunst en cultuur samenkomen? Misschien zoek je wel naar iets intiems, zoals een bijeenkomst in een verborgen tuin, omgeven door het weelderige groen en de serene rust van deze historische stad. In Leiden vind je de trouwlocatie die perfect aansluit bij jouw wensen. Van statige musea en indrukwekkende universiteitsgebouwen tot gezellige café’s langs de waterkant en moderne evenementenlocaties, de keuze is enorm.

Trouwlocaties in Leiden

Trouwlocaties in Leiden: een impressie

Een korte fotoimpressie van trouwlocaties in Leiden

Mijn favoriete trouwlocaties in Leiden

Hortus Botanicus Leiden

Genesteld achter het Academiegebouw van de Universiteit ligt een plek waar natuur, geschiedenis en liefde samenkomen. De Hortus Botanicus, Nederlands trots als oudste botanische tuin, opent haar poorten voor koppels die op zoek zijn naar een buitengewone (officiële) trouwlocatie in Leiden. Hier kun je niet alleen arriveren in een traditionele trouwauto. Verras je gasten met een aankomst per boot en geniet van een prachtige stadsrondvaart over de grachten van Leiden. De tropische kassen van de Hortus Botanicus zullen je gasten versteld doen staan, terwijl de eeuwenoude Oranjerie het perfecte toneel vormt voor dat moment waarop je ‘ja’ zegt. De Hortus heeft een ruimte voor elk moment van je grote dag. Bij mooi weer vloeit het feest naadloos over naar de prachtige buitenruimtes. Ook kinderen kunnen zich vermaken in de tuin, terwijl volwassenen genieten van de zon op het terras.

Trouwlocatie Hortus Botanicus in Leiden

Brasserie De Poort

Gelegen in een authentieke stadspoort, combineert Brasserie de Poort historie met modern comfort, zodat je huwelijksdag een mix wordt van traditie en hedendaagse flair. Hier kun je letterlijk in het huwelijksbootje stappen. De prosecco bubbelt en de bruidstaart wacht op jullie, terwijl je door het hart van Leiden vaart. Bij aankomst zullen jullie gasten met spanning en blijdschap wachten op het buitenterras. Dat is nog eens wat anders dan aankomen in een trouwauto! Van een intiem huwelijksdiner bij kaarslicht tot een sprankelend feest met muziek, dans en gelach, Brasserie de Poort zorgt voor alles. De Poortwachterszaal biedt ruimte aan een groot gezelschap, maar de gezellige hoekjes en houten balken zorgen voor een intieme sfeer, zelfs voor kleinere groepen.

Trouwlocatie Brasserie de Poort in Leiden (2)

Scheltema

Dit voormalige fabriekspand, met zijn robuuste balken en karakteristieke elementen, vormt een romantisch decor voor jullie mooiste dag. De grote ramen laten een overvloed aan natuurlijk licht binnen, wat de ruimte een fantastische sfeer geeft. Terwijl de Oude Rijn zachtjes kabbelend voorbij stroomt, kunnen geliefden hier hun liefde bezegelen, omringd door hun dierbaren. Elk deel van jullie dag wordt een feestje bij Scheltema. Van de ontvangst in de gastvrije Foyer tot de huwelijksvoltrekking in de stijlvolle Expo, Theaterzaal of het industriële Ketelhuis. Proosten, taart snijden, dineren en daarna? Dan verandert de Foyer in hét podium voor jullie spetterende feestavond! Alles vindt plaats onder één dak.

Trouwlocatie Brasserie de Poort in Leiden (1)
Trouwlocatie Hortus Botanicus in Leiden
Trouwlocatie Brasserie de Poort in Leiden (2)
Trouwlocatie Brasserie de Poort in Leiden (1)
Reviews

Ervaringen van anderen

trouwfotografie-review

Stephan & Maxine

“ Wij zijn erg blij dat we voor onze trouwfoto’s voor Ingeborg hebben gekozen. De fotoserie is een mooie weergave van de hele dag en de sfeer. Ingeborg weet goed de (spontane) momenten vast te leggen. Op de dag zelf verliep alles goed en relaxed. Bij de ceremonie en het diner wist Ingeborg zich onopvallend […]

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 253 beoordelingen Feedback Company

Trouwfotografie-review

Janneke & Mark

“Wij zouden ieder bruidspaar Ingeborg aanraden als bruidsfotograaf. We zijn heel blij met de kwaliteit van de foto’s en de samenwerking. Voorafgaand aan de bruiloft hadden we een zeer prettig kennismakingsgesprek. Ingeborg heeft aan de hand van ons verhaal en wensen onze dag goed vast weten te leggen. Op de dag zelf bewoog ze zich […]

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 253 beoordelingen Feedback Company

Mijn favoriete trouwlocaties in Leiden

Leiden, met zijn rijke geschiedenis en pittoreske grachten, biedt een schat aan romantische plekjes om je liefde te vieren. Elke locatie vertelt een eigen verhaal, of je nu gaat voor de industriële charme van een voormalig fabriekspand of de klassieke elegantie van een historisch gebouw. Het kiezen van de juiste trouwlocatie in Leiden is een reis op zich. Leiden staat klaar om je hart te veroveren en een prachtig nieuw hoofdstuk aan jullie liefdesverhaal toe te voegen.

Om gemakkelijk te kunnen zien of de tarieven aansluiten bij jouw budget vind je hieronder verschillende pakketten. De pakketten bestaan uit een x-aantal uur, bestanden en een 25×25 trouwboek. Maar natuurlijk is ook een ander aantal uur of trouwboek/album dan in de pakketten genoemd mogelijk. De pakketten zijn naar eigen wens te ”upgraden”. Zo kan je een pakket uitbreiden naar extra uur trouwfotografie, een groter trouwboek, een trouwalbum,  een luxe lay-out een box etc.

Graag denk ik met je mee in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Accounts

Free Trial

Free Trial

Free Trial

Free Trial

Your Text

STANDAARD


€ 1750,-

Kennismakingsgesprek incl. draaiboek

6 uur fotografie

+/- 250 digitale bestanden

25x25 fotoboek

Mogelijkheid tot upgraden fotoboek

Foto's bekijken op elk apparaat

UITGEBREID

€ 2145,-

Kennismakingsgesprek incl. draaiboek

8 uur fotografie

+/- 310 digitale bestanden

25x25 fotoboek

Mogelijkheid tot upgraden fotoboek

Foto's bekijken op elk apparaat

LUXE

€ 2475,-

Kennismakingsgesprek incl. draaiboek

10 uur fotografie

+/- 375 digitale bestanden

25x25 fotoboek

Mogelijkheid tot upgraden fotoboek

Foto's bekijken op elk apparaat

ULTRA LUXE

€ 2775,-

Kennismakingsgesprek incl. draaiboek

12 uur fotografie

+/- 435 digitale bestanden

25x25 fotoboek

Mogelijkheid tot upgraden fotoboek

Foto's bekijken op elk apparaat

Sfeerproeven?

Trouwfotografie portfolio