JOURNALISTIEKE Trouwfoto's

Trouwlocaties in Amsterdam

Amsterdam, de stad die met zijn iconische grachten, rijke geschiedenis en bruisende cultuur de verbeelding prikkelt, is werkelijk een droomlocatie voor een huwelijk. Met meer dan 250 officiële trouwlocaties biedt de hoofdstad een overvloed aan keuzes voor elk type bruiloft. Of je nu valt voor de romantische charme van het groene Vondelpark, de industriële stoerheid van de Westergasfabriek, of iets geheel anders zoekt. Van verborgen pareltjes in de binnenstad tot adembenemende locaties met panoramisch uitzicht, Amsterdam zal je verrassen met zijn diversiteit en schoonheid. De hoofdstad heeft alle ingrediënten voor een dag om nooit te vergeten. Ik heb mijn favoriete trouwlocaties in Amsterdam voor je op een rijtje gezet, zodat je inspiratie kunt opdoen voor jouw onvergetelijke dag.

Trouwlocaties-Amsterdam

Trouwlocaties in Amsterdam: een impressie

Een korte fotoimpressie van trouwlocaties in Amsterdam

Mijn favoriete trouwlocaties in Amsterdam

Huize Frankendael en Restaurant Merkenbach

Aan de rand van Amsterdam vind je dit pareltje: Huize Frankendael. Het is het laatste buitenhuis van Amsterdam.  Gebouwd in de 17e eeuw. Een locatie met karakter, en een prachtige stijltuin waar je de seizoenen van de stad beleeft. Aan de rand van de prachtige fontein kun je er elkaar het ja-woord geven. De karakteristieke ruimten van het buitenhuis staan eveneens tot je beschikking tijdens de huwelijksdag.
Restaurant Merkelbach draagt de naam van de stadsbouwmeester Ben Merkelbach en bevindt zich in het koetshuis van Huize Frankendael. 

Trouwlocaties-Amsterdam

Vondelkerk

De Vondelkerk, middenin Amsterdam en aan de rand van het Vondelpark, is echt een droomlocatie. Deze plek ademt een gezellige sfeer uit met een waanzinnig schilderachtig plafond, glas-in-loodramen en een rijk gedecoreerd altaar. Het is één van de meest iconische gebouwen van de stad en straalt pure romantiek uit, ideaal voor een klassieke bruiloft. Naast alle oude charme is deze kerk wel voorzien van alle moderne snufjes. Heb je de grote tuin al gezien? Perfect voor een receptie of een fotoshoot. En stel je eens voor: trouwfoto’s met het Vondelpark op de achtergrond. Dus, ben je op zoek naar de perfecte trouwlocatie in Amsterdam? De Vondelkerk is the place to be!

Trouwlocaties-Amsterdam

WesterLiefde

Midden in het groene hart van het Westerpark ligt de WesterLiefde: perfect voor een industriële bruiloft. Het is een plek waar de historische sfeer van de Westergasfabriek en hippe, industriële vibes samenkomen. Jullie zeggen ‘ja’ omringd door kapelachtige ramen, een authentieke houten vloer en een indrukwekkende bar waar de toost wordt uitgebracht. Met de nieuwste licht- en geluidsinstallaties en sfeervol meubilair, is elk detail gedekt. Of je nu kiest voor enkel de WesterLiefde of ook de omliggende gebouwen erbij betrekt, hier wordt jullie dag onvergetelijk.

Trouwlocaties-Amsterdam

ARTIS

ARTIS is onverwacht een toplocatie voor stelletjes die hun liefde willen vieren. Midden tussen de brullende leeuwen en fladderende vlinders. Er zijn verschillende zalen, van groot tot klein, waar je dit kunt doen. Allemaal hebben ze hun eigen unieke sfeer. Je moet het natuurlijk niet erg vinden dat de eigenzinnige Chileense flamingo’s zich mengen in je trouwfoto’s. En dat is echt nog maar het begin. Overal in ARTIS kom je aangename verrassingen tegen die je bruiloft tot een dag vol wonderen maken. Nog een groot pluspunt: een bruiloft in ARTIS is zeker niet saai voor kinderen. Dus, als je op zoek bent naar leuke twist voor je bohemian of botanische bruiloft, ben je bij ARTIS aan het juiste adres voor jouw trouwlocatie in Amsterdam.

Hanneke's Boot

Midden in het kloppend hart van Amsterdam ligt een verborgen pareltje: Hannekes Boot. Echt een onontdekt juweeltje op het water. Je trouwt terwijl de golven van het Oosterdok zachtjes tegen de boot kabbelen en de stadse gezelligheid op de achtergrond ruist. Hoe speciaal is dat? Ben je in voor een intieme bruiloft? Vanaf 40 gasten kun je al op Hannekes Boot terecht, zodat een kleine groep getuige mag zijn van jullie speciale moment. Wanneer de avond valt en de dansschoenen aan gaan, is er ruimte voor wel 200 feestvierders! Droom je dus van een bruiloft die net zo uniek is als jouw liefdesverhaal? Stap aan boord bij Hanneke’s Boot!

Trouwen op de Amsterdamse grachten

Nu we het toch over boten hebben… Wil je een trouwfeest waar de skyline van Amsterdam steeds verandert en de grachten het decor vormen van je mooiste dag? Dan kun je trouwen op de Amsterdamse grachten! Na de trouwceremonie stap je dus letterlijk in het huwelijksbootje en terwijl je danst, gidst de trouwboot jullie langs de mooiste plekken van Amsterdam. Zo kunnen alle Amsterdammers ook een beetje meegenieten van jullie gezellige feestje. Als je graag helemaal op het water wilt trouwen is er ook goed nieuws! Sommige rederijen zijn namelijk aangewezen als officiële trouwlocaties in Amsterdam!

Trouwlocaties-Amsterdam
Trouwlocaties-Amsterdam
Trouwlocaties-Amsterdam
Reviews

Ervaringen van anderen

trouwfotografie-review

Stephan & Maxine

“ Wij zijn erg blij dat we voor onze trouwfoto’s voor Ingeborg hebben gekozen. De fotoserie is een mooie weergave van de hele dag en de sfeer. Ingeborg weet goed de (spontane) momenten vast te leggen. Op de dag zelf verliep alles goed en relaxed. Bij de ceremonie en het diner wist Ingeborg zich onopvallend […]


Feedback Company
4.9/5
253 beoordelingen
Trouwfotografie-review

Janneke & Mark

“Wij zouden ieder bruidspaar Ingeborg aanraden als bruidsfotograaf. We zijn heel blij met de kwaliteit van de foto’s en de samenwerking. Voorafgaand aan de bruiloft hadden we een zeer prettig kennismakingsgesprek. Ingeborg heeft aan de hand van ons verhaal en wensen onze dag goed vast weten te leggen. Op de dag zelf bewoog ze zich […]


Feedback Company
4.9/5
253 beoordelingen

Mijn favoriete trouwlocaties in Amsterdam

Met zoveel mogelijkheden is er voor elk wat wils in Amsterdam. Of je nu op zoek bent naar een traditionele of een moderne bruiloft, je vindt in Amsterdam de perfecte locatie om je droomdag te vieren. Voordat je nu helemaal wegdroomt, een belangrijke tip: check altijd even of je beoogde plek wel echt een officiële trouwlocatie in Amsterdam is! Vergeet ook niet even bij de gemeente aan te kloppen voor een trouwambtenaar, want die moet ook echt uit Mokum komen. Heb je de formaliteiten geregeld en de perfecte locatie geregeld? Dan staat niets je meer in de weg om jouw droombruiloft in de hoofdstad van Nederland te vieren!

Om gemakkelijk te kunnen zien of de tarieven aansluiten bij jouw budget vind je hieronder verschillende pakketten. De pakketten bestaan uit een x-aantal uur, bestanden en een 25×25 trouwboek. Maar natuurlijk is ook een ander aantal uur of trouwboek/album dan in de pakketten genoemd mogelijk. De pakketten zijn naar eigen wens te ”upgraden”. Zo kan je een pakket uitbreiden naar extra uur trouwfotografie, een groter trouwboek, een trouwalbum,  een luxe lay-out een box etc.

Graag denk ik met je mee in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Accounts

Free Trial

Free Trial

Free Trial

Free Trial

Your Text

STANDAARD


€ 1750,-

Kennismakingsgesprek incl. draaiboek

6 uur fotografie

+/- 250 digitale bestanden

25x25 fotoboek

Mogelijkheid tot upgraden fotoboek

Foto's bekijken op elk apparaat

UITGEBREID

€ 2145,-

Kennismakingsgesprek incl. draaiboek

8 uur fotografie

+/- 310 digitale bestanden

25x25 fotoboek

Mogelijkheid tot upgraden fotoboek

Foto's bekijken op elk apparaat

LUXE

€ 2475,-

Kennismakingsgesprek incl. draaiboek

10 uur fotografie

+/- 375 digitale bestanden

25x25 fotoboek

Mogelijkheid tot upgraden fotoboek

Foto's bekijken op elk apparaat

ULTRA LUXE

€ 2775,-

Kennismakingsgesprek incl. draaiboek

12 uur fotografie

+/- 435 digitale bestanden

25x25 fotoboek

Mogelijkheid tot upgraden fotoboek

Foto's bekijken op elk apparaat

Sfeerproeven?

Trouwfotografie portfolio