JOURNALISTIEKE Trouwfoto's

Trouwlocaties in Dordrecht

Dordrecht is de stad waar rivieren samenvloeien. Wat een mooie metafoor voor jullie liefdesverhaal! Stel je voor: jullie wandelen door de eeuwenoude straatjes, langs historische pakhuizen en onder de indrukwekkende schaduw van monumentale gebouwen. Deze charmante stad wordt vaak liefkozend het ‘Venetië van het Noorden’ genoemd. Dordrecht heeft namelijk een schilderachtig decor dat schreeuwt om ontdekt te worden, vooral door verliefde koppels die op zoek zijn naar die ene speciale plek om hun liefde te bezegelen. Van monumentale kerken tot moderne, waterkant trouwspots. Dordrecht is een verborgen pareltje voor aanstaande bruidsparen. Met zijn pittoreske grachten, rijke historie en verrassende plekjes is het een ideale achtergrond voor een bruiloft die zowel klassiek als modern, zowel groots als intiem kan zijn.

Trouwlocaties in Dordrecht

Trouwlocaties in Dordrecht: een impressie

Een korte fotoimpressie van trouwlocaties in Dordrecht

Mijn favoriete trouwlocaties in Dordrecht

Villa Augustus

Midden in Dordrecht vind je een bijzondere trouwlocatie: een voormalige watertoren die nu schittert als een groene oase. Als je ooit hebt gedroomd over trouwen omringd door groen, dan is dit jouw plek! Citroenbomen wuiven je welkom, terwijl de oude toren je meevoert naar vervlogen tijden. Wat deze locatie speciaal maakt, is de exclusiviteit. Trouw je in Villa Augustus, dan heb je, samen met je gasten, exclusief toegang tot de tuinen. Perfect voor die onvergetelijke trouwfoto’s! En heb je al gehoord over de ‘geheime tuin’? Misschien kan jullie trouwfotograaf je wel verklappen waar deze te vinden is. Maar dat is niet alles! Je kunt vanuit Villa Augustus een rondvaart maken door Dordrecht en genieten van een heerlijke high tea op de boot. Deze wordt onderweg in de boot getakeld vanuit een knus koffiezaakje. Na alle plechtigheden en festiviteiten wacht de bruidssuite in de top van de toren. Hier geniet je van een panoramisch uitzicht over Dordrecht. Een prachtig decor om je dag af te sluiten.

Trouwlocaties Dordrecht

Energiehuis

Eén van mijn favoriete trouwlocaties in Dordrecht voor de bruidsfoto’s (en de borrel) is het Energiehuis in Dordrecht, vanwege de industriële charme van het gebouw. De hoge ramen laten een zacht, natuurlijk licht binnen dat perfect is voor die spontane trouwfoto’s. Neem de tijd om het Energiehuis te verkennen. Van de oude machines tot de strakke architectuur – elk hoekje vertelt een verhaal. En maak je geen zorgen: mijn camera legt elk spontaan moment vast.

Bruidsfotografie Energiehuis Dordrecht

Het Wantijpaviljoen

Het Wantijpaviljoen zorgt voor een schilderachtige setting, omdat het midden in het prachtige Dordtse Wantijpark ligt. Daardoor ligt dit unieke paviljoen middenin het weelderig groen en je kijkt ook nog eens uit over het water van het Wantij dat voorbij kabbelt. Kun je je een romantischer decor voorstellen voor je bruiloft? De grote ramen en natuurlijk het fantastische terras zorgen ervoor dat binnen buiten is en buiten binnen. Ze lopen naadloos over in elkaar en dit maakt het Wantijpaviljoen ook geschikt voor een bruiloft met af en toe een regenbuitje. En wat het feest compleet maakt? Er zijn drie zalen, zodat je de receptie, het diner en het feest in afzonderlijke ruimtes kunt organiseren. Als kers op de bruidstaart, levert het park aan het water ook nog eens fantastische trouwfoto’s op.

Trouwlocaties Dordrecht
Trouwlocaties Dordrecht
Bruidsfotografie Energiehuis Dordrecht
Trouwlocaties Dordrecht
Reviews

Ervaringen van anderen

trouwfotografie-review

Stephan & Maxine

“ Wij zijn erg blij dat we voor onze trouwfoto’s voor Ingeborg hebben gekozen. De fotoserie is een mooie weergave van de hele dag en de sfeer. Ingeborg weet goed de (spontane) momenten vast te leggen. Op de dag zelf verliep alles goed en relaxed. Bij de ceremonie en het diner wist Ingeborg zich onopvallend […]


Feedback Company
4.9/5
253 beoordelingen
Trouwfotografie-review

Janneke & Mark

“Wij zouden ieder bruidspaar Ingeborg aanraden als bruidsfotograaf. We zijn heel blij met de kwaliteit van de foto’s en de samenwerking. Voorafgaand aan de bruiloft hadden we een zeer prettig kennismakingsgesprek. Ingeborg heeft aan de hand van ons verhaal en wensen onze dag goed vast weten te leggen. Op de dag zelf bewoog ze zich […]


Feedback Company
4.9/5
253 beoordelingen

Mijn favoriete trouwlocaties in Dordrecht

Dordrecht, met zijn rijke historie en schilderachtige grachten, biedt een schat aan trouwlocaties die perfect zijn voor elk liefdesverhaal. Of je nu droomt van een romantisch huwelijk in een oude watertoren, een industriële setting of de intieme sfeer van een historisch pand. In deze stad vind je altijd een plek die perfect past bij jouw unieke liefdesverhaal.

Om gemakkelijk te kunnen zien of de tarieven aansluiten bij jouw budget vind je hieronder verschillende pakketten. De pakketten bestaan uit een x-aantal uur, bestanden en een 25×25 trouwboek. Maar natuurlijk is ook een ander aantal uur of trouwboek/album dan in de pakketten genoemd mogelijk. De pakketten zijn naar eigen wens te ”upgraden”. Zo kan je een pakket uitbreiden naar extra uur trouwfotografie, een groter trouwboek, een trouwalbum,  een luxe lay-out een box etc.

Graag denk ik met je mee in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Accounts

Free Trial

Free Trial

Free Trial

Free Trial

Your Text

STANDAARD


€ 1750,-

Kennismakingsgesprek incl. draaiboek

6 uur fotografie

+/- 250 digitale bestanden

25x25 fotoboek

Mogelijkheid tot upgraden fotoboek

Foto's bekijken op elk apparaat

UITGEBREID

€ 2145,-

Kennismakingsgesprek incl. draaiboek

8 uur fotografie

+/- 310 digitale bestanden

25x25 fotoboek

Mogelijkheid tot upgraden fotoboek

Foto's bekijken op elk apparaat

LUXE

€ 2475,-

Kennismakingsgesprek incl. draaiboek

10 uur fotografie

+/- 375 digitale bestanden

25x25 fotoboek

Mogelijkheid tot upgraden fotoboek

Foto's bekijken op elk apparaat

ULTRA LUXE

€ 2775,-

Kennismakingsgesprek incl. draaiboek

12 uur fotografie

+/- 435 digitale bestanden

25x25 fotoboek

Mogelijkheid tot upgraden fotoboek

Foto's bekijken op elk apparaat

Sfeerproeven?

Trouwfotografie portfolio