Zwart-wit fotoshoot

Zwart-wit fotoshoot

Unieke zwart-wit fotoshoot

Contrasten gevangen. Een troostende knuffel van mama terwijl op de achtergrond de zon doorbreekt. Het hele gezin zit voor een raam waar wat licht door schijnt. Of lekker spelen in het bos, met hoge bomen als achtergronddecor. Krachtige momenten spatten soms nog beter van zwart-wit foto’s af. Met het weglaten van kleur blijven alleen emotie en karakter over. Emotie en karakter goed vastgelegd tijdens een zwart-wit fotoshoot, zijn een mooie herinnering voor later. Helemaal als het de alledaagse dingen zijn die we fotograferen.

Zwart-wit fotoshoot

Werkwijze zwart-wit fotoshoot

Op deze pagina kun je diverse zwart-wit fotoshoot pakketten vinden. Zo zit er altijd een fotoshoot tussen die perfect bij je past. Hoe langer de fotoshoot, hoe meer momentjes er worden vastgelegd. Wil je slecht een paar zwart-wit foto’s? Kies dan één voor de kleine pakketten. Wil je echter wat meer foto’s ontvangen? Dan is een groter pakket beter geschikt. Na de zwart-wit fotoshoot ontvang je een link naar je persoonlijke fotopagina. Via deze link kan je eenvoudig de foto’s bekijken, doorsturen en downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

Impressie

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Bekijk het portfolio.

Dit kun je van een zwart-wit fotoshoot verwachten:

Telefonisch je wensen bespreken

Wat wil je in de zwart-wit foto's terug zien?

Het is ontzettend leuk om een zwart-wit fotoshoot te doen. Jouw karakter en persoonlijkheid komen soms veel beter tot uiting als we kleur weglaten. Laten we voorafgaand aan de shoot even bellen om je wensen te bespreken. Wie zijn de mensen die op de foto gaan? Wat maakt ze bijzonder? En wat wil je daarvan terugzien op de foto’s? Die informatie is nuttig, want daarmee kan ik de mooiste zwart-wit foto’s maken.

Ingeborg van Bruggen

Een fotodocumentaire in zwart-wit

Beleef een normale dag en ik vang de momenten

Vaak zit plezier in de kleinste dingen. Mooie momenten goed vastgelegd op zwart-wit foto, kunnen een veel krachtiger verhaal vertellen. Een verhaal dat een mooie herinnering is voor later. Een huilend kind en een knuffel van mama. De emotie spat van de foto’s af als kleur afwezig is. En al deze mooie momenten leggen we vast tijdens een zwart-wit fotoshoot.

Zwart-wit fotoshoot

Ontvang de foto's

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Natuurlijk is het al ontzettend leuk om een zwart-wit fotoshoot te doen. Naarmate de jaren vorderen, worden de foto’s waardevoller en waardevoller. Ze nemen je jaren later mee terug naar het moment van de fotoshoot met alle herinneringen die daarbij horen. Zo worden je foto’s een tastbare herinnering. Ze zijn binnen twee weken te bekijken, door te sturen, en te downloaden.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Zwart-wit fotoshoot
Ontvang de Foto's

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”
Wouter

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 253 beoordelingen Feedback Company

Prijzen fotoshoot



Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

 

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.

Eerder gemaakte fotoshoots: