Broer-en-zus-fotoshoot

Broers en zussen fotoshoot

Unieke broers en zussen fotoshoot

Wellicht waren er momenten dat jullie elkaar de tent uit vochten, maar uiteindelijk hebben jullie samen veel mooie momenten gedeeld. Er gaat niets boven een goede band tussen broer en zus. In India hebben ze er zelfs een speciale feestdag voor. Het ene moment maakte je broer wellicht jouw bouwkunsten stuk, het andere moment nam hij het voor je op. Omdat je samen veel meegemaakt, hebben broers en zussen van alle leeftijden vaak een goede band. Die band leggen we vast tijdens de fotoshoot voor broers en zussen.

Broers en zussen fotoshoot

Werkwijze broers en zussen fotoshoot

Hier op deze pagina vind je verschillende pakketten voor een broers en zussen fotoshoot. Zo zit er altijd wel een pakket tussen dat perfect bij je past. Zijn de broers en zussen nog klein en wil je in beeld brengen hoe ze samen spelen? Kies dan voor één van de kleine pakketten. Vieren jullie als volwassenen regelmatig een broers- en zussendag met veel activiteiten? Kies dan voor één van de grotere pakketten, zodat ik alle mooie momenten in beeld kan vangen. Na de broers en zussen fotoshoot ontvang je een link naar een pagina met de gemaakte foto’s.

Impressie

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Bekijk het portfolio.

Dit kun je van een broers en zussen fotoshoot verwachten:

Telefonisch je wensen bespreken

Wat typeert jullie broersen zussenband?

Het is ontzettend leuk om een fotoshoot voor broers en zussen te doen. Omdat we niet poseren, maar momenten vastleggen, laat ik perfect zien hoe jullie band eruit ziet. Laten we voor de shoot even bellen om je wensen te bespreken. Ik ben benieuwd wie jullie zijn en hoe jullie band is. Met die informatie kan ik namelijk de mooiste momenten vangen tijdens de fotoshoot.

Ingeborg van Bruggen

Fotodocumentaire van broer en zus

Beleef een leuke dag en ik vang de momenten

Plezier zit hem vaak in de kleine dingen. Kleine broertjes en zusjes die de huiskamer samen veranderen in één groot rommelhok vol speelgoed hebben samen de grootste lol. Of een grote broer die zijn inmiddels volwassen kleine zusjes nog steeds graag plaagt. Inmiddels moeten ze er allemaal hard om lachen. Al deze mooie momenten leggen we vast tijdens de broers en zussen fotoshoot.

Broers en zussen fotoshoot

Ontvang de foto's

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Het is al ontzettend leuk om een broers en zussen fotoshoot te doen. Het versterkt jullie band. En omdat we bestaande momenten vastleggen, worden de foto’s een waardevolle herinnering voor later. Jaren later kunnen jullie de foto’s weer bekijken en terugdenken aan een leuke dag. De foto’s zijn binnen twee weken te bekijken, door te sturen, en te downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Broers en zussen fotoshoot
Ontvang de Foto's

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”
Wouter

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 251 beoordelingen Feedback Company

PrijzenAccounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

 

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.

Eerder gemaakte fotoshoots: