Fotosessie Puttershoek

Fotosessie Puttershoek

ONGEDWONGEN FOTOSESSIE PUTTERSHOEK

Woon je in Puttershoek en omstreken, en wordt het tijd voor een ongedwongen fotosessie? Fotografie Ingeborg van Bruggen bied je een fotosessie vol interactie, leuke momenten en emotie. Geniet! En ik vang de momenten. Deze manier van fotograferen kan gewoon tijdens een wandeling in het park, het uitwaaien op het strand, op een stoere industriële locatie, of een andere plek die jouw voorkeur heeft. In omgeving Puttershoek kun je bijvoorbeeld denken aan foto’s in één van mooie natuurgebieden of de haven. Bang zijn dat je ”niet op foto’s houdt” is overbodig, want poseren hoeft niet. De fotosessie is vaak een combinatie van de hierboven omschreven, vrije manier van fotograferen, en wat groepsfoto’s.

WERKWIJZE FOTOSESSIE PUTTERSHOEK

Op deze pagina vind je verschillende fotosessie pakketten. Zo kun je de fotosessie zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Hoe meer mensen tijdens de fotosessie, hoe uitgebreider pakket aan te raden is. Een afspraak maken kan via e-mail of telefonisch. Vervolgens wordt er in overleg een passende datum en locatie gezocht. Dat kan in de buurt van Puttershoek of op een andere locatie naar keuze. Vervolgens wordt er gezorgd dat je fantastisch op de foto komt te staan! Na de fotosessie ontvang je de factuur en een link naar een pagina met de gemaakte foto’s. Via deze link kan je eenvoudig de foto’s bekijken, doorsturen en downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

FOTOSESSIE IMPRESSIE PUTTERSHOEK

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Meer foto’s bekijken? Bekijk het portfolio

DIT KUN JE VAN EEN FOTOSESSIE IN PUTTERSHOEK VERWACHTEN:

BOEK EEN JOURNALISTIEKE FOTOSHOOT

Op een locatie en moment naar wens

Bij het boeken van een journalistieke fotosessie Puttershoek wordt er gezocht naar een buitenlocatie die bij je past. Zo wordt er rekening gehouden met het gezelschap, je wensen en het licht.

Fotosessie Puttershoek

EEN FOTOSESSIE IS PLEZIER HEBBEN

Geniet met elkaar van een leuke dag

Tijdens de journalistieke fotosessie worden bestaande momenten vastgelegd. Een stijl van fotografie die er voor zorgt dat je oprechte emoties en details terug ziet in de foto’s. De shoot is daardoor niet alleen leuk voor het fotoresultaat, maar ook leuk om met elkaar te doen.

Fotosessie Puttershoek

ONTVANG DE FOTO’S

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Hoewel een ongedwongen fotoshoot nu al leuk is, worden de foto’s nog waardevoller met de tijd. Doordat bestaande momenten gefotografeerd worden, neemt het je ook over tientallen jaren opnieuw mee naar het leven nu. Zo worden de foto’s een tastbare herrinnering. Ze zijn binnen twee weken te bekijken, door te sturen, en te downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

Fotosessie-Puttershoek
Fotosessie Puttershoek
Fotosessie Puttershoek
Fotosessie-Puttershoek

“Woensdag een gezins fotoshoot bij ons thuis gehad. Was erg leuk en ontspannen. Naast een heel leuk en gezellig uurtje, waar ook de kinderen enorm van hebben genoten, hebben we een prachtige foto’s ontvangen. Leuk voor nu en voor later. Wat ons betreft is het zeker voor herhaling vatbaar.”

Fam. Visser


PRIJZEN FOTOSESSIE PUTTERSHOEK:Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.

EERDER GEMAAKTE FOTOSESSIES IN O.A. PUTTERSHOEK: