Fotoshoot-met-pasen

Fotoshoot met pasen

LEUKE FOTOSHOOT MET PASEN

Met pasen vieren we dat Jezus is opgestaan uit de dood. Maar we vieren ook dat het weer lente wordt! Mooi weer om er op uit te trekken en buiten kun je mooie foto’s maken. Maar niet van die geposeerde foto’s die iedereen al heeft, maar laat zien hoe jij de pasen viert. Lekker verven met de kinderen. Papa die ze dan verstopt en de kinderen die ze weer moeten vinden. Daarna lekker een eitje eten. Leuke en spontane foto’s die een echt beeld geven van hoe jij de pasen viert.

WERKWIJZE FOTOSHOOT MET PASEN

Op deze pagina kun je verschillende pakketten vinden voor je fotoshoot met pasen. Zo zit er altijd een pakket tussen die perfect bij je past. Lekker een ochtendje eieren zoeken en een paasontbijtje eten? Dan is een klein pakket prima. Wil je dat ik een hele paasdag voor je in beeld breng? Kies dan voor een groter pakket. Bel gerust voor advies of om een afspraak te maken. In overleg kiezen we dan een setting die perfect bij jullie past. Na de fotoshoot krijg je een link naar je persoonlijke fotopagina.

IMPRESSIE

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Bekijk het portfolio

DIT KUN JE VAN EEN FOTOSHOOT MET PASEN VERWACHTEN:

TELEFONISCH JE WENSEN BESPREKEN

Hoe zien jouw paasdagen eruit?

Pasen is een gezellige tijd die je doorbrengt met familie of je gezin. Echt even tijd voor elkaar en vieren dat het pasen is. Voor de shoot kunnen we even bellen om je wensen te bespreken. Hoe vier jij pasen en wat wil je daarvan terugzien in de foto’s? Met die informatie kan ik de mooiste paasmomenten vangen!

Ingeborg van Bruggen

FOTODOCUMENTAIRE VAN JE PASEN

Beleef een gezellige paasdag en ik vang de momenten

Met pasen ga je misschien na de kerk of je slaapt lekker uit voordat je begint aan een uitgebreid paasontbijt. Papa die voor de grap een eitje op zijn hoofd stuk slaat en mama die verse jus d’orange staat te persen. Al die mooie momenten leggen we vast tijdens de fotoshoot met pasen.

Fotoshoot met pasen

ONTVANG DE FOTO’S

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Het is al erg leuk om een fotoshoot met pasen te doen. Maar het is nog leuker om de foto’s te zien te krijgen. En naarmate de jaren verstrijken, worden de foto’s alleen maar waardevoller. Leuk om jaren later nog eens op terug te kijken. Binnen twee weken na de shoot krijg je een link waarmee je de foto’s kunt bekijken, downloaden of doorsturen. Waar en wanneer je maar wilt.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Fotoshoot met pasen
Ontvang de Foto's

“Wij hebben bij Ingeborg een loveshoot laten schieten, de foto’s zijn super! Super mooie kwaliteit en zeer snelle levering van de foto’s. (2 dagen later al!!)

Lennard & Evelien

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 251 beoordelingen Feedback Company

Prijzen:

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.
Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

EERDER GEMAAKTE FOTOSHOOTS: