Header Fotoshoot voor Koppels

FOTOSHOOT VOOR KOPPELS

LEUKE FOTOSHOOT VOOR KOPPELS

Koester jullie liefde met een journalistieke fotoshoot voor koppels! Zijn jullie al jaren samen of is jullie liefde nog pril? Wat zou het mooi zijn als we dat wat jullie relatie typeert kunnen vereeuwigen in de foto’s. Geen zoetsappige geposeerde foto’s, maar foto’s die de connectie tussen jullie laat zien. Zoals het echt is! Laat vastleggen hoe hij naar je kijkt, hoe hij, zoals iedere dag, zijn boterham smeert met veel teveel boter, of hoe jullie samen kunnen lachen om de grapjes die alleen jullie begrijpen. Jullie liefde op een unieke, waardevolle manier vastgelegd. Bijzonder voor nu en later.

Fotoshoot voor Koppels

WERKWIJZE FOTOSHOOT VOOR KOPPELS

Er zijn diverse pakketten te vinden op deze pagina. Zo kun je altijd een fotoshoot vinden die perfect bij je wensen past. Wil je een dag uit jullie leven in beeld laten brengen, dan past een groot pakket wellicht bij je. Wil je liever een fragment uit jullie leven op de foto, kies dan één van de kleinere pakketten. Bel of mail gerust om een afspraak te maken. In overleg zoeken we een datum en locatie die iets vertelt over jullie leven. Bijvoorbeeld gewoon thuis, in je favoriete lunchroom, of tijdens het dagelijkse rondje door het park. Als de foto’s gemaakt zijn krijg je een link naar je eigen fotopagina.

IMPRESSIE

Een korte impressie uit een verzameling van een fotoshoot voor koppels. Bekijk het portfolio

DIT KUN JE VAN EEN FOTOSHOOT VOOR KOPPELS VERWACHTEN:

TELEFONISCH JE WENSEN BESPREKEN

Wat maakt jullie relatie uniek?

Het laten maken en vaan fotoshoot voor koppels is net zo leuk als de foto’s die jullie krijgen. Het is belangrijk om voor de fotoshoot even te bellen om jullie wensen te bespreken. Wat zijn de kleine dingen die jullie liefde typeren? Wat wil je van jullie relatie terug zien in de foto’s? Met die informatie kan ik de mooiste momenten vangen tijdens de dag van de shoot.

Ingeborg van Bruggen

FOTODOCUMENTAIRE VAN JULLIE LIEFDE

Een romantische dag en ik vang de momenten

Jullie liefde typeert zich vaak in kleine dingen. De manier waarop je elkaar aankijkt, zorgt voor elkaar, samen dingen doet, maar ook elkaar plaagt of uitdaagt. De liefde kent soms pieken en dalen. Die maken een relatie alleen maar sterker. Alle mooie momenten en emoties leggen we vast in de fotoshoot voor koppels.

Fotoshoot voor Koppels

ONTVANG DE FOTO’S

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Een fotoshoot voor koppels laten maken is al een plezier op zich, maar we doen het allemaal voor het eindresultaat: de foto’s! Naarmate jullie samen ouder worden, worden de foto’s steeds waardevoller. Een mooie fotoshoot dag om later samen op terug te kijken. Binnen twee weken na de shoot krijg je een link waarmee je de foto’s kunt bekijken, downloaden of doorsturen. Waar en wanneer je maar wilt.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Fotoshoot voor Koppels
Ontvang de Foto's

“Wij hebben bij Ingeborg een loveshoot laten schieten, de foto’s zijn super! Super mooie kwaliteit en zeer snelle levering van de foto’s. (2 dagen later al!!)
Lennard & Evelien


PRIJZEN:Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.

EERDER GEMAAKTE FOTOSHOOTS VOOR KOPPELS: