Fotoshoot-vrijgezellenfeest

FOTOSHOOT VRIJGEZELLENFEEST

FOTSHOOT VOOR EEN VRIJGEZELLENFEEST?

Het is zover! Eén van je vrienden of vriendinnen stapt in het huwelijksbootje. Maar eerst nog even van het vrije leven genieten en een vrijgezellenfeest vieren. Dat levert hilarische momenten op die je toch voor altijd vast wilt leggen? Gelukkig kan dat met een fotoshoot voor een vrijgezellenfeest. Maar dan niet van die geposeerde groepsfoto’s met de aanstaande als middelpunt, maar de leukste momenten van de dag zelf. Het gezicht van de aanstaande bruid op het moment dat ze “ontvoerd”wordt. En moet de bruidegom alle naamgenoten van de bruid op straat ‘ten huwelijk vragen’? Dat levert leuke spontane plaatjes op!

Fotoshoot vrijgezellenfeest

WERKWIJZE FOTOSHOOT VRIJGEZELLENFEEST

Op deze pagina vind je verschillende mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest fotoshoot. Zo zit er altijd een fotoshoot tussen die perfect past. Wil je alleen een dagdeel in beeld brengen, zoals de leuke activiteiten en grappige spelletjes die jullie bedacht hebben? Dan is een kleiner pakket een goede keuze. Wil je dat ik de hele dag fotografeer? Kies dan voor het grote pakket. Bel of mail gerust voor meer informatie of om een datum te prikken. Ik ben benieuwd wat voor activiteiten en spelletjes jullie bedacht hebben. Na de shoot ontvangen jullie een link naar jullie eigen fotopagina. Hier kunnen jullie de foto’s online bekijken, downloaden en met elkaar delen.

IMPRESSIE

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Bekijk het portfolio

DIT KUN JE VAN EEN FOTOSHOOT VAN EEN VRIJGEZELLENFEEST VERWACHTEN:

TELEFONISCH JE WENSEN BESPREKEN

Hoe ziet de dag eruit?

Wat is er leuker dan een leuk feest en achteraf nagenieten van de foto’s. Het is een goed idee om voorafgaand aan de dag even te bellen om de dag door te nemen. Wie is de gelukkige, wat maakt hem of haar bijzonder en wat willen jullie daarvan terugzien in de foto’s? Al die informatie is nuttig, zodat ik alle momenten tijdens het vrijgezellenfeest goed in beeld kan brengen.

Ingeborg van Bruggen

EEN FOTODOCUMENTAIRE

Een leuke dag en ik vang de momenten

Een vrijgezellenfeest is een dag vol humor en plezier. Misschien is de bruidegom het haasje en hijsen jullie hem in een konijnenpak tijdens het paintballen. Of moet de bruid alle mannen die dezelfde naam als de bruidegom een zoen geven. Gaan jullie met z’n allen iets leuks doen of een workshop volgen? Alle mooie en hilarische momenten leg ik vast tijdens de fotoshoot van het vrijgezellenfeest.

Fotoshoot vrijgezellenfeest

ONTVANG DE FOTO’S

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Een fotoshoot voor een vrijgezellenfeest levert leuke plaatjes op voor later. Jaren later worden de foto’s alleen nog maar waardevoller als jullie terug kijken op een leuke en gezellige dag. Binnen twee weken na de shoot krijg je een link waarmee je de foto’s kunt bekijken, downloaden of delen. Waar en wanneer je maar wilt. En je mag zelf bepalen of de aanstaande de foto’s ook te zien krijgt.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Fotoshoot vrijgezellenfeest
Ontvang de Foto's

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”
Wouter

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 253 beoordelingen Feedback Company

PRIJZEN:Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.

EERDER GEMAAKTE FOTOSHOOTS: