mannen-fotoshoot

Mannen fotoshoot

EEN FOTOSHOOT VOOR MANNEN

Veel mannen denken dat een fotoshoot vooral leuk voor vrouwen is. Maar denk dan eens aan de nuttige mannelijke kant? Heb jij al een professionele foto voor je website of LinkedIn, een leuke foto voor op Instagram of Facebook of een aantrekkelijke foto voor datingsites? Of je nu gaat solliciteren, netwerken of daten. Met een professionele foto vergroot je je kansen en daarmee je zelfvertrouwen. Ben je het fanatiekst tijdens de vergaderingen op je werk, dan laten we dat zien op je profielfoto. Hou je van sleutelen aan auto’s of heb je een andere hobby? Of ben je een ware familieman die, als de kinderen op bed liggen, relaxt onderuit gezakt op de bank gaat zitten met een koud biertje? Ik maak niet niet van die statige, geposeerde foto’s die iedereen al heeft, maar spontane foto’s die laten zien wie je echt bent.

Mannen fotoshoot

WERKWIJZE MANNEN FOTOSHOOT

Wat voor man ben jij? Ben jij sportief, avontuurlijk of zakelijk? Ben je een stoere romanticus of een zachtaardige bikkel? Wie je ook bent, op deze pagina vind je verschillende pakketten. Zo zit er altijd wel een mannen fotoshoot tussen die uitstekend bij jou past. Ben je zelf fanatiek voetballer of sta je elke zaterdagochtend voor je zoontje langs de lijn? Of wil je graag laten zien dat gitaar spelen je grootste hobby is? Dan past een klein pakket misschien bij je. Sleutel je graag aan auto’s, ben je een echte klusjesman of werk je graag in de tuin? Dan kunnen we je project in kaart brengen met een groter pakket. Bel of mail gerust om je wensen te bepreken. Na de shoot ontvangen jullie een link naar jullie eigen fotopagina. Hier kunnen jullie de foto’s online bekijken, downloaden en met elkaar delen. Waar en wanneer je maar wilt.

IMPRESSIE

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Bekijk het portfolio

DIT KUN JE VAN EEN FOTOSHOOT VOOR MANNEN VERWACHTEN:

TELEFONISCH JE WENSEN BESPREKEN

Wat wil je van jezelf laten zien?

Een fotoshoot kan voor mannen soms een beetje onwennig zijn. Met een beetje creativiteit kunnen we de shoot net zo leuk maken als het ontvangen van de foto’s zelf. Wat wil je van jezelf terug zien in de foto’s Wat is het doel van de fotoshoot? Laten we voorafgaand aan de shoot even te bellen om je wensen te bespreken. Alle informatie is nuttig, zodat ik juiste momenten kan vangen tijdens de dag van de shoot.

Ingeborg van Bruggen

EEN FOTODOCUMENTAIRE VAN JEZELF

Wees jezelf en ik vang de momenten

Mannen willen scoren! Heb je de juiste punten naar voren gebracht tijdens die belangrijke vergadering op je werk? En heb je thuis de badkamer gerenoveerd en je zoontje laten winnen met voetbal… of heb je dik verloren van je dochter? Het valt niet mee om een man te zijn, maar je mag trots zijn op elk eindresultaat. Al deze momenten leggen we vast tijdens de mannen fotoshoot.

Mannen fotoshoot

ONTVANG DE FOTO’S

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Uiteindelijk vinden mannen het stiekem wel leuk om een fotoshoot te doen. Helemaal als ze het resultaat te zien krijgen. En als je jaren later je badkamer opnieuw verbouwd hebt, je dochter profvoetballer is geworden en je aangenomen bent voor die functie, zijn de foto’s alleen nog maar waardevoller. Binnen twee weken na de shoot krijg je een link waarmee je de foto’s kunt bekijken, downloaden of doorsturen.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Mannen fotoshoot
Ontvang de Foto's

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”

Wouter

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 253 beoordelingen Feedback Company

PRIJZEN:

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.
Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

EERDER GEMAAKTE FOTOSHOOTS: