Fotoshoot van je feest

Fotoshoot van je feest

LEUKE FOTOSHOOT VAN JE FEEST

Feest! Of je nu je verjaardag viert, je vrijgezellenfeest of geslaagd bent. Er is altijd wel een reden om iets te vieren. Gezelligheid en een hoop lol met alle vrienden en familie bij elkaar. En met een fotoshoot van je feest kun je jaren later met veel plezier terugkijken op het plezier dat jullie hadden. Maar die saaie, geposeerde familiefoto’s waarop iedereen in nette kleren staat heeft iedereen al. Met een echte party fotoshoot wil je iets unieks. Laat zien dat jouw feestvreugde van de foto’s af spat. Oom Henk die altijd de grillmeister is bij een barbecue en tante Ingrid die weer niet van de snacks af kan blijven. Je beste vrienden Ed en Linda zijn de sterren van de dansvloer. Laat zien wie de hoofdrolspelers zijn van jouw feestje.

Fotoshoot van je feest

WERKWIJZE PARTY FOTOSHOOT

Op deze webpagina kun je kiezen uit verschillende pakketten. Zo zit er altijd een fotosessie bij die perfect bij jouw feest past. Nodig je vrienden en familie alleen overdag uit? Dan kies je voor één van de kleinere pakketten. Duurt jouw feest de hele dag? Of komt de familie overdag en is het ’s avond feest voor je vrienden? Dan is een groter pakket veel beter geschikt. Bel of mail gerust om een afspraak te maken en laat me weten waar en wanneer jouw feest gepland staat. Huur je een zaaltje, ga je gezellig met z’n allen iets leuks ondernemen of vier je het toch gewoon thuis? Na de fotoshoot van je feest ontvangen jullie een link naar jullie eigen fotopagina. Hier kunnen jullie de foto’s online bekijken, downloaden en met elkaar delen.

IMPRESSIE PARTY FOTOSHOOT

Een korte impressie uit een verzameling van een party fotoshoot. Bekijk het portfolio

DIT KUN JE VAN EEN FOTOSHOOT VAN JE FEEST VERWACHTEN:

TELEFONISCH JE WENSEN BESPREKEN

Hoe vier jij feest?

Voor een fotoshoot van je feest hoef je bijna niets te doen. Jij viert gewoon feest en ik maak de foto’s. Het is misschien wel even handig om voor de shoot te bellen om je wensen te bespreken. Wat is er te vieren? Hoe ziet je feest eruit? Wie komen er allemaal? En wat wil je graag terugzien op je foto’s? Die informatie is nuttig, want daarmee kan ik de feestvreugde goed vastleggen op de foto’s.

Ingeborg van Bruggen

FOTODOCUMENTAIRE VAN JE FEEST

Een feestelijke dag en ik vang de momenten

Een feest heeft vaak meerdere leuke onderdelen. Eerst zitten mensen nog een beetje onwennig in kleine groepjes op de bank of een stoel. Later op de avond gaat het dak eraf op de dansvloer. De jarige of geslaagde krijgt leuke of grappige cadeaus. Soms worden er gedichten voorgelezen of er duiken ineens andere verrassingen op. Al deze leuke en grappige momenten leggen we vast tijdens de fotoshoot van je feest.

Fotoshoot van je feest

ONTVANG DE FOTO’S

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Een fotoshoot van je feest is is dubbel leuk. Jij viert feest en ik maakt de foto’s. Nog leuker is het om dan het resultaat te zien te krijgen. Jaren later is het hartstikke leuk om nog eens terug te kijken op de foto’s van je feest. Binnen twee weken na de shoot krijg je een link waarmee je de foto’s kunt bekijken, downloaden of doorsturen naar alle feestvarkens. Waar en wanneer je maar wilt.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Fotoshoot van je feest
Ontvang de Foto's

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”
Wouter

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 253 beoordelingen Feedback Company

Prijzen fotoshoot feestAccounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.

EERDER GEMAAKTE FOTOSHOOTS: