Trouwen bij Domaine d’Heerstaayen

Een bruiloft op een landgoed? Wat dacht je van trouwen bij Domaine d’Heerstaayen in Noord-Brabant? Een romantische trouwlocatie met een wijngaard. En een wel heel bijzondere orangerie met open haard, kaarsjes, lampionnen, bloemen en planten. Als de zon onder gaat op een zwoele zomeravond zou je haast denken dat je in Zuid-Frankrijk bent. Combineer het diner met een wijnproeverij of geniet van een heerlijke lunch in de boomgaard. Ik kan niet wachten om je vader te fotograferen, terwijl hij bourgondisch zit te genieten.

Trouwen bij Domaine d’Heerstaayen met gezelligheid en veel groen

De orangerie heeft de perfecte combinatie tussen botanisch en een tikje vintage en industrieel. Bij mooi weer kun je ook heerlijk buiten genieten van een heerlijke lunch. De tuinen hebben ook allemaal mooie plekjes en hoekjes waar ik prachtige foto’s kan maken. Geniet van de omgeving en ik vang de mooiste momenten. Je kunt duidelijk zien dat Marijke, de eigenaresse, een achtergrond als tuinontwerper heeft. Combineer dat met de uitstekende catering en je waant je op een bourgondisch landgoed.

Zeker als je intiem wilt trouwen in met alleen naaste familie en vrienden, is Domaine d’Heerstaayen een perfecte keus. De mooie tuinen met romantische hoekjes en de gezellige orangerie zijn ideaal voor persoonlijke momenten met je gasten. De kleinschaligheid zorgt ervoor dat er ook veel ruimte is om je gasten te betrekken. Een mooi gedicht van je moeder, een speech van je schoonvader of een liedje van je kleine nichtje. Ik kan niet wachten om de bruidegom vast te leggen als hij een klein traantje niet kan onderdrukken. En dat terwijl de ondergaande zon het romantische landgoed oranje kleurt. Geniet tot in de late uurtjes genieten van een romantisch en bourgondisch trouwfeest. Overweeg je om te trouwen bij Domaine d’Heerstaayen en wil je wat sfeerbeelden zien? Bekijk dan portfoliopagina’s.

Meer informatie
Trouwen in 2020
NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Zullen we kennismaken?

Wil je ook foto’s laten maken van je bruiloft, gezin, geliefde of jouw bedrijf? Laten we dan eens kennismaken en samen de mogelijkheden doornemen.

Portfolio Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen