Verjaardag baby van 1 jaar fotoshoot

Verjaardag baby van 1 jaar fotoshoot

Unieke baby van 1 jaar fotoshoot

De eerste verjaardag van je kleine. De babytijd is officieel voorbij. En natuurlijk moet dat eerste jaar groots gevierd worden. Opa’s, oma’s, ooms, tantes, kleine neefjes en nichtjes. Iedereen moet erbij zijn. Zo’n gezellige dag vliegt erbij, maar gelukkig hebben we de foto’s nog. Je kersverse eenjarige die snoept van een stukje taart of speelt met het nieuwe speelgoed. Stiekem vindt papa dat speelgoed ook wel leuk. En die trotse gezichten van de opa’s en oma’s willen we toch voor eeuwig vastleggen? Mooie en tastbare herinneringen voor later.

Verjaardag baby van 1 jaar fotoshoot

Werkwijze eerste verjaardag fotoshoot

Onderaan deze pagina kun je verschillende pakketten vinden die je kunt bestellen voor de 1e verjaardag fotoshoot. Zo zit er altijd een shoot tussen die perfect bij je past. Wil je alleen wat foto’s van de kleine maken? Samen met papa en mama als mooie herinnering voor later? Kies dan voor een klein pakket. Vier je het grootst en wil je een groot deel van de verjaardag vastleggen? Dan is een groter pakket wellicht beter geschikt. Na de fotoshoot van de eerste verjaardag ontvang je een link naar een pagina met de gemaakte foto’s.

Impressie

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Bekijk het portfolio.

Dit kun je van eerste verjaardag fotoshoot verwachten:

Telefonisch je wensen bespreken

Wat typeert jouw dreumes?

Het is ontzettend leuk om een fotoshoot van een eenjarige baby te doen. Je kunt het groot vieren of klein houden. Laten we voorafgaand aan de shoot even bellen. Hoe is jullie gezinsband? Wat doen jullie graag samen met de kleine? Komt er visite en zijn er leuke dingen georganiseerd? Dat is nuttige informatie, waarmee ik de mooiste momenten kan vangen tijdens de verjaardag.

Ingeborg van Bruggen

Fotodocumentaire van je baby van 1 jaar

Een leuke eerste verjaardag en ik vang de momenten

Een leuke eerste verjaardag waarop jouw baby centraal staat. Familie en vrienden die met de kleine spelen en iedereen die een gezellige dag heeft. Dat levert foto’s op die een mooie herinnering zijn voor later. Lekker het papier van de cadeautjes afscheuren. Lachen om de gekke bekken die opa trekt. Al deze momenten leg ik vast tijden de fotoshoot van de eerste verjaardag.

Verjaardag baby van 1 jaar fotoshoot

Ontvang de foto's

En bekijk ze wanneer je maar wilt

De fotoshoot van je baby van 1 jaar is ontzettend leuk om te doen. Het is ook een feestje om de foto’s naderhand te zien te krijgen. Zo’n eerste verjaardag is bijzonder en de foto’s worden steeds waardevoller met de tijd. Jaren later zijn ze leuk om nog eens terug te zien. Zo worden de foto’s een tastbare herinnering voor later. Binnen twee weken kun je ze bekijken, downloaden en doorsturen naar opa en oma.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Verjaardag baby van 1 jaar fotoshoot
Ontvang de Foto's

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”
Wouter

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 250 beoordelingen Feedback Company

Prijzen verjaardagsfotografie:Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x19 fotoboekje

 

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.

Eerder gemaakte fotoshoots: