Baby fotoshoot

Baby Fotoshoot

BABY FOTOSHOOT

Een baby fotoshoot vol interactie, leuke momenten en emotie. Terwijl jullie genieten van jullie jonge gezinnetje, vang ik de mooiste momenten op beeld. De dagelijkse momenten zijn later juist heel bijzonder om op terug te kijken. Bijvoorbeeld wanneer jullie kleintje iets groter is en samen met jullie de wereld ontdekt. Een baby fotoshoot kan gewoon thuis of tijdens het uitwaaien op een buitenlocatie. Deze wijze van babyfotografie zorgt ervoor dat je een tastbare herinnering overhoudt voor later.

WERKWIJZE BABY FOTOSHOOT

Op deze pagina vind je diverse baby fotoshoot pakketten. Zo kun je de baby fotoshoot zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Een afspraak maken kan per e-mail of telefonisch. Vervolgens wordt er in overleg een passende datum en locatie gezocht. Na de baby fotoshoot ontvang je de factuur en een link naar een pagina met de gemaakte foto’s. Via deze link kan je eenvoudig de foto’s bekijken, doorsturen en downloaden. Daarnaast ontvang je een leuk klein fotoboekje. Om zo je foto’s te bekijken waar en wanneer je maar wilt.

BABYSHOOT IMPRESSIE

Een korte impressie uit een verzameling van lifestyle babyshoots. Meer foto’s bekijken? Bekijk het portfolio

DIT KUN JE VAN EEN LIFESTYLE BABYSHOOT VERWACHTEN:

BOEK EEN BABY FOTOSHOOT

Gewoon thuis. Of op een locatie en moment naar wens.

Bij het boeken van een baby fotoshoot wordt er gezocht naar een locatie die bij je past. Gewoon lekker thuis bijvoorbeeld. Of op een buiten locatie waar je met het gezinnetje lekker kunt genieten. Er wordt rekening gehouden je wensen, de slaap- en voedingstijden van de kleine. En natuurlijk het licht.

Baby fotoshoot

EEN BABY FOTOSHOOT IS PLEZIER HEBBEN

Geniet samen van dit mooie geluk

Tijdens de baby fotoshoot worden bestaande momenten vastgelegd. Een stijl van fotografie die er voor zorgt dat je oprechte emoties en details terug ziet in de foto’s. De baby fotoshoot is daardoor niet alleen leuk voor het fotoresultaat, maar ook relaxt en leuk om te doen.

Baby fotoshoot

ONTVANG DE FOTO’S

En bekijk ze, wanneer je maar wilt

Hoewel een ongedwongen babyshoot nu al leuk is, worden de foto’s nog waardevoller met de tijd. Doordat bestaande momenten gefotografeerd worden, neemt het je ook over tientallen jaren opnieuw mee naar het leven nu. Zo worden de babyfoto’s een tastbare herrinnering. Ze zijn binnen twee weken te bekijken, door te sturen, en te downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

Baby fotoshoot
Baby fotoshoot
Baby fotoshoot
Baby fotoshoot

“Leuke familie sessie/ baby shoot gehad met Ingeborg. heel relaxed, ook met mijn oudste zoontje. prachtige fotos als uitkomst. 

Opvallend leuk zijn bijvoorbeeld de foto’s van de dagelijkse dingen zoals mijn zoon die zijn schoenen aantrok. Of zijn broertje een kusje gaf.”

Fam. Luikenaar

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 251 beoordelingen Feedback Company

PRIJZEN BABY FOTOSHOOT:

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.
Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

EERDER GEMAAKTE BABY FOTOSHOOTS: