Buiten fotoshoot voor vriendinnen

Buiten fotoshoot voor vriendinnen

Unieke buiten fotoshoot voor vriendinnen

Beste vriendinnen voor het leven. Jullie delen zo veel momenten met elkaar. Vreugde, maar ook verdriet. Je deelt geheimen of de laatste roddels. En natuurlijk staan jullie elkaar bij met advies over relaties, kleding, leuke restaurantjes en series op Netflix. Met je ene vriendin beleef je de grootste lol en kun je dubbel liggen om de kleinste dingen. Met je andere vriendin deel je lief en leed. Of heb je misschien een leuke groep vriendinnen waarmee je veel tijd besteedt? Als het lekker weer is gaan we lekker naar buiten en leggen we de mooiste momenten van jullie vriendschap voor eeuwig vast. Geen geposeerde foto’s, maar mooie herinneringen voor later!

Buiten fotoshoot voor vriendinnen

Werkwijze buiten fotoshoot voor vriendinnen

Hier op deze pagina vind je diverse pakketten die je kunt kiezen voor je fotoshoot. Zo zit er ongetwijfeld een shoot tussen die perfect bij jullie past. Hoe langer we de tijd nemen, hoe beter we jullie vriendschap kunnen vastleggen. Gaan jullie kort samen een drankje doen en willen jullie daar gezellige foto’s van maken? Dan is misschien een klein pakketje voldoende. Gaan jullie shoppen en daarna een terrasje pakken? Of vieren jullie misschien een vrijgezellenfeest? Dan is een groter pakket beter geschikt. Na de shoot ontvang je een link naar een pagina met de gemaakte foto’s. Hier kun je ze bekijken, downloaden en delen. Waar en wanneer je maar wilt.

Impressie

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Bekijk het portfolio.

Dit kun je van een buiten fotoshoot voor vriendinnen verwachten:

Telefonisch je wensen bespreken

Wat typeert jullie vriendschap?

Het is erg leuk om een buiten fotoshoot te doen met vriendinnen. Genieten van je vriendschap, het weer en de kleine dingen die het leven zo mooi maken. Laten we voorafgaand aan de shoot even bellen om jullie wensen te bespreken. Kennen jullie al een locatie om de shoot te doen? Wie zijn je vriendinnen en hoe ziet jullie vriendschap eruit? Met die nuttige informatie vang ik de mooiste momenten.

Ingeborg van Bruggen

Een fotodocumentaire van jullie vriendschap

Beleef een leuke dag met vriendinnen en ik vang de momenten

Plezier zit hem vaak in de kleinste dingen. En wat plezier betreft vullen beste vriendinnen elkaar soms letterlijk perfect aan. Die ene vriendin die altijd gênante dingen meemaakt en daar uitvoering over vertelt. Samen lachen tot de tranen over je wangen rollen. Al deze mooie momenten leggen we vast.

Buiten fotoshoot voor vriendinnen

Ontvang de foto's

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Je zult ongetwijfeld veel plezier beleven aan de fotoshoot en je zult daarna met spanning uitkijken naar de foto’s. Naarmate jullie ouder worden en jullie vriendschap nog hechter wordt, worden de foto’s steeds waardevoller. Zo worden ze een tastbare herinnering die jullie samen met veel plezier terug zullen kijken. De foto’s zijn binnen twee weken te bekijken, door te sturen en te downloaden.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Buiten fotoshoot voor vriendinnen
Ontvang de Foto's

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”
Wouter


Prijzen fotoshoot:Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

 

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.

Eerder gemaakte fotoshoots: