Cadeau voor je oppas

Cadeau voor je oppas

Uniek cadeau voor je oppas

Als ouder heb je maar een druk leven. Gelukkig is er altijd de oppas die altijd voor je klaar staat. Opa en oma, je zus of de dochter van een kennis zijn je rots in de branding als je even op adem wilt komen. Je zou bijna zeggen dat je oppas onderdeel is van je gezin. Hoe leuk is het om hem of haar met de kinderen vast te leggen met een fotoshoot? Niet van die geposeerde foto’s, maar laat zien hoe je oppas een verhaaltje voorleest voor het slapen gaan. Een origineel cadeau waar je jaren later nog eens op terug kunt kijken.

Cadeau voor je oppas

Mogelijkheden cadeau voor je oppas

Op deze pagina zijn verschillende mogelijkheden te vinden voor een cadeau van je oppas. Hoe groter het pakket, hoe meer momentjes er worden vastgelegd. Komt je oppas vaak een avond oppassen als je zelf uit eten gaat? Dan is het kleine pakket ideaal. Passen opa en oma regelmatig een dag op als je naar je werk gaat? Dan is een groter pakket wellicht beter geschikt. Na de shoot krijg je een link naar je eigen fotopagina. Hier kan je oppas de foto’s downloaden, bekijken en met je delen. Waar en wanneer je maar wilt.

Tip: Ook leuk om te geven als cadeaubon!

Impressie

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Bekijk het portfolio.

Dit kun je van een fotoshoot cadeau voor je oppas verwachten:

Telefonisch je wensen bespreken

Wat maakt jouw oppas bijzonder?

Zet je oppas in het zonnetje met een origineel cadeau! Als je vaak op je oppas kunt rekenen, hebben je kinderen een band met hem of haar. Laten we voorafgaand aan de shoot te bellen om je wensen te bespreken. Gaan je kinderen altijd met je oppas naar het park om de eendjes te voeren of bestaat de oppas avond vooral uit Disneyfilm binge-watching? Met die informatie vang ik de mooiste momenten tijdens de shoot.

Ingeborg van Bruggen

Een fotodocumentaire van je oppas

Beleef een normale oppas dag en ik vang de momenten

Kinderen vinden het vaak leuk als de oppas komt. Vaak mogen ze net wat meer en gaan ze leuke dingen doen. Een kasteel maken van kussens en dekens, een kussengevecht houden of lekkere toetjes eten met te veel slagroom. Al deze mooie momentjes uit een leuke oppas dag leggen we vast met een fotoshoot cadeau voor je oppas.

Cadeau voor je oppas

Ontvang de foto's

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Als je een fotoshoot cadeau gaat geven aan je oppas, krijg je er een hoop voor terug. De fotoshoot worden namelijk steeds waardevoller als je kinderen ouder worden en de oppas minder vaak hoeft te komen. Vaak houden ze een bijzondere band, waardoor het extra leuk is om de foto’s jaren later nog eens samen terug te kijken. De foto’s zijn binnen twee weken te bekijken, door te sturen, en te downloaden.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Cadeau voor je oppas
Ontvang de Foto's

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”
Wouter

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 251 beoordelingen Feedback Company

PrijzenAccounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

 

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.

Eerder gemaakte fotoshoots: