Fotoshoot-als-kerstcadeau

Fotoshoot als Kerstcadeau

EEN FOTOSHOOT ALS KERSTCADEAU

Een fotoshoot als kerstcadeau is een cadeau vol interactie, leuke momenten en emotie. Geniet! En ik vang de momenten. Foto’s die de beleving laten zien. Deze manier van fotograferen kan gewoon tijdens een wandeling in het park, het uitwaaien op het strand, op een stoere industriële locatie, of tijdens de kerst zelf. Bijvoorbeeld thuis (alleen met gezinnen tot vijf personen mogelijk) Bang zijn dat je ”niet op foto’s houdt” is overbodig, want poseren hoeft niet. De fotoshoot is vaak een combinatie van de hierboven omschreven, vrije manier van fotograferen, en wat groepsfoto’s.

WERKWIJZE FOTOSHOOT

Op deze pagina vind je verschillende fotoshoot pakketten. Zo kun je de fotoshoot zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Ook is er een cadeaubon verkrijgbaar waarmee je cadeau nog leuker wordt om te geven! Hoe meer mensen tijdens de fotoshoot, hoe uitgebreider pakket aan te raden is. Een afspraak maken kan via e-mail of telefonisch. Vervolgens wordt er in overleg een passende datum en locatie gezocht. Na de fotoshoot ontvang je een link naar een pagina met de gemaakte foto’s. Met een fotoshoot geef je een geweldig kerstcadeau!

FOTOSHOOT IMPRESSIE

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Meer foto’s bekijken? Bekijk het portfolio

DIT KUN JE VAN EEN FOTOSHOOT KERSTCADEAU VERWACHTEN:

BOEK EEN JOURNALISTIEKE FOTOSHOOT

Op een locatie en moment naar wens

Bij het boeken van een journalistieke fotoshoot als kerstcadeau wordt er gezocht naar een buitenlocatie die bij je past. Zo wordt er rekening gehouden met het gezelschap, je wensen en het licht.

Fotoshoot-als-kerstcadeau

EEN FOTOSHOOT IS PLEZIER HEBBEN

Geniet met elkaar van een leuke dag

Tijdens de journalistieke fotoshoot worden bestaande momenten vastgelegd. Een stijl van fotografie die er voor zorgt dat je oprechte emoties en details terug ziet in de foto’s. De shoot is daardoor niet alleen leuk voor het fotoresultaat, maar ook leuk om met elkaar te doen.

Fotoshoot-als-kerstcadeau

ONTVANG DE FOTO’S

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Hoewel een ongedwongen fotoshoot nu al leuk is, worden de foto’s nog waardevoller met de tijd. Doordat bestaande momenten gefotografeerd worden, neemt het je ook over tientallen jaren opnieuw mee naar het leven nu. Zo worden de foto’s een tastbare herrinnering. Ze zijn binnen twee weken te bekijken, door te sturen, en te downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

Fotoshoot-als-kerstcadeau
Fotoshoot-als-kerstcadeau

“Woensdag  een gezins fotoshoot bij ons thuis gehad. Was erg leuk en ontspannen. Naast een heel leuk en gezellig uurtje, waar ook de kinderen enorm van hebben genoten, hebben we een prachtige foto’s ontvangen. Leuk voor nu en voor later. Wat ons betreft is het zeker voor herhaling vatbaar.”

Fam. Visser


Prijzen Fotoshoot als Kerstcadeau:

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.
Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

Eerder gemaakte fotoshoots: