Fotoshoot met kerst

GEZELLIGE FOTOSHOOT MET KERST

Men zegt wel eens dat kerst de gezelligste tijd van het jaar is. Een ideaal moment om die gezelligheid vast te leggen met een kerstshoot. Niet van die geposeerde familiefoto’s die iedereen met kerst maakt, maar de gezelligste momenten op beeld vastgelegd. Laat zien hoe je zus de kalkoen aansnijdt die ze heeft klaargemaakt. En wie heeft de meest foute kersttrui? Spontane foto’s waar je jaren later tijdens de gezellige kerstdagen op terug kunt kijken.

Fotoshoot met kerst

WERKWIJZE KERSTSHOOT

Er zijn diverse pakketten te vinden op deze pagina, zodat er altijd wel een kerstshoot tussen zit die perfect bij je past. Wil je alleen het gezellige kerstdiner vastleggen? Kies dan voor één van de kleinere pakketten. Wil je dat ik de hele dag de kerstsfeer vastleg, inclusief het kerstontbijt? Dan kun je veel beter voor het grote pakket kiezen. Na afloop van de fotoshoot ontvang je een link naar je persoonlijke fotopagina.

IMPRESSIE

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Bekijk het portfolio

DIT KUN JE VAN EEN KERST FOTOSHOOT VERWACHTEN:

TELEFONISCH JE WENSEN BESPREKEN

Hoe vier jij kerst dit jaar?

Met kerst kun je groots uitpakken en de hele familie uitnodigen of uit eten gaan. Je kunt het ook klein vieren, gewoon met je eigen gezin. Het is een goed idee om voorafgaand aan de kerstshoot even te bellen om je wensen te bespreken. Wat maakt jouw kerst speciaal en wat wil je graag terug zien in de foto’s? Die informatie is nuttig, want daarmee kan ik de gezelligste momenten vangen.

Ingeborg van Bruggen

FOTODOCUMENTAIRE VAN JULLIE KERSTDAG

Geniet van de kerstsfeer en ik vang de momenten

Kerst is de hele familie of het hele gezin bij elkaar. De kinderen die spelen bij de kerstboom en je zus die het kerstdiner voorbereiden in de keuken. Opa die alvast stiekem staat te snoepen van het toetje. Misschien krijg je wel een fotoshoot als kerstcadeau! Al deze waardevolle en gezellige momenten leg ik vast tijdens de fotoshoot met kerst.

ONTVANG DE FOTO’S

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Een fotoshoot met kerst maken is gezellig en leuk. Nog leuker is het om achteraf het resultaat te zien te krijgen. Naarmate de jaren verstrijken, worden de kerstfoto’s steeds waardevoller. Een blijvende herinneringen aan de gezellige kerstdagen die jullie altijd samen vieren. Binnen twee weken na de shoot krijg je een link waarmee je de foto’s kunt bekijken, downloaden of doorsturen. Waar en wanneer je maar wilt.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Ontvang de Foto's

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”

Wouter

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 250 beoordelingen Feedback Company

PRIJZEN:

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.

Het is niet mogelijk om een fotoshoot te boeken op de kerstdagen zelf, maar rondom de feestdagen kom ik graag langs voor een fotoshoot.
Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x19 fotoboekje