Fotoshoot-bij-jullie-thuis

Fotoshoot bij jullie thuis

Unieke fotoshoot bij jullie thuis

Oost west, thuis best. En zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. Zelfs mensen die veel van reizen houden, zijn soms het liefst thuis. Thuis kun je lekker jezelf zijn. Precies dat leggen we vast in de fotoshoot bij jullie thuis. Hoe je een kopje koffie maakt voor je liefde. Hoe papa stoeit met de kinderen. De alledaagse dingen zijn misschien wel de mooiste momenten uit het leven. Als we juist die momenten goed op foto vastleggen, worden het tastbare herinneringen voor later.

Fotoshoot bij jullie thuis

Werkwijze fotoshoot bij jullie thuis

Verderop deze pagina kun je verschillende pakketten vinden voor een fotoshoot bij jullie thuis. Er zit ongetwijfeld een pakket tussen dat perfect bij jullie past. Wil je laten zien hoe je kinderen aan het spelen zijn? Misschien is een klein pakket dan al genoeg. Wil je echt een dag uit je leven vastleggen? Kies dan voor één van de grotere pakketten. Na de fotoshoot bij jullie thuis ontvang je een link naar een pagina met de gemaakte foto’s. Via deze link kan je eenvoudig de foto’s bekijken, doorsturen en downloaden.

Impressie

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Bekijk het portfolio.

Dit kun je van een fotoshoot bij jullie thuis verwachten:

Telefonisch je wensen bespreken

Wanneer voel jij je thuis?

Het is erg leuk om een fotoshoot bij jullie thuis te doen. Je leert om plezier te halen uit kleine dingen. Laten we voorafgaand aan de shoot even bellen om je wensen te bespreken. Wat doe jij het liefst thuis? Hoe ziet je gezin eruit en wat is er kenmerkend voor de personen die op de foto gaan? Met die informatie vang ik de mooiste momenten op de dag van de shoot. En het mooie is: je kunt nog lekker thuis blijven ook!

Ingeborg van Bruggen

Een fotodocumentaire van jouw thuis

Beleef een normale dag thuis en ik vang de momenten

Als we het plezier uit de alledaagse kleine dingen goed vastleggen op foto, veranderen ze in mooie herinneringen voor de toekomst. Jullie baby die de fles krijgt, je kinderen die spelen met de hond of kat of samen met mama een boekje lezen. Al deze bijzondere momentjes leggen we vast tijdens de fotoshoot bij jullie thuis.

Fotoshoot bij jullie thuis

Ontvang de foto's

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Het is natuurlijk al heel leuk om een fotoshoot bij jullie thuis te doen. Nog leuker is het om de foto’s achteraf te ontvangen. Omdat we momenten vastleggen zijn het niet alleen bijzondere foto’s die bijna niemand heeft, maar ze nemen je ook jaren later terug naar het leven van nu. Binnen twee weken kun je ze bekijken, doorsturen en downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Fotoshoot bij jullie thuis
Ontvang de Foto's

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”
Wouter


Prijzen fotoshootAccounts

Free Trial

Projects

BASIS

Een fragment uit het leven 

€ 355,-

1 uur fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

STANDAARD

Een moment uit het leven

€ 499,-

2,5 uur fotografie

+/- 125 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID 

Een halve dag uit het leven

€ 950,-

halve dag fotografie

+/- 150 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE

Een dag uit het leven

€ 1520,-

Hele dag fotografie

+/- 225 digitale foto

15x15 fotoboekje

 

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.

Eerder gemaakte fotoshoots: