fotoshoot met 1,5 meter afstand 9509

Fotoshoot met anderhalve meter afstand

Waarom nu een fotoshoot?

Het zijn bijzondere tijden. Nog nooit was het zo rustig op de straten, in de parken en natuurgebieden. En thuis, daar is het drukker dan ooit! Thuiswerken, kinderen die niet naar school gaan, bezoek aan familie en vrienden wat lastiger is. In deze tijden komen we ook meer tot elkaar. Hoe mooi is het om dit vast te laten leggen! Juist nu en op een journalistieke en ongedwongen manier. Het moment zoals het is. Een herinnering voor later aan de mooie momenten in vreemde tijden. Geen inspiratie hoe? Ik help je een handje: Op raambezoek bij opa en of oma, een gezinsfotoshoot in het park, moederdag in Coronatijd, een wandeling door een uitgestorven stad of een berentocht met kinderen.

Werkwijze 1,5 meter fotoshoot

Uiteraard staat gezondheid van iedereen voorop, met ‘slimme’ afspraken kunnen we ervoor zorgen dat er prachtige beelden geschoten worden. Ik zorg ervoor dat ik altijd 1,5 meter afstand bewaar en we kiezen gezamenlijk in overleg een passende locatie. Buiten of in een ruimte waar anderhalve meter afstand houden mogelijk is. Verplaatsen van de fotoshoot vanwege medische redenen doe ik in deze tijden natuurlijk niet moeilijk over (is zelfs een vereiste) Zo helpen we elkaar. En kan het werk van de fotograaf in deze vreemde tijd gewoon doorgaan. Want ook bij mij moet de ‘schoorsteen roken’.

Impressie 1,5 meter afstand fotoshoot

Wil je de volledige fotoshoot bekijken? Zie hier het portfolio blog wat hierover gepubliceerd is.

Dit is hoe een anderhalve meter afstand fotoshoot werkt

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”
Wouter

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 225 beoordelingen Feedback Company

Ingeborg van Bruggen

Telefonisch je wensen bespreken

Locatie, setting en jouw wensen

Samen in goed overleg bepalen we de locatie, de setting en jouw wensen voor de fotoshoot. We zorgen voor een fantastische herinnering. Daarnaast bespreken we hoe we de onderstaande simpele afspraken kunnen toepassen:

  • Alleen groepen die gezinsleden van elkaar zijn en/of in één huis wonen (tenzij er achter het raam gefotografeerd wordt)
  • De locatie moet het mogelijk maken altijd 1,5 afstand te bewaren
  • Geen fysiek contact
  • De deelnemers zijn in goede gezondheid
fotoshoot met 1,5 meter afstand-9508

Journalistieke fotoshoot

1,5 meter afstand gegarandeerd

Tijdens de journalistieke fotoshoot worden echte momenten vastgelegd. Een stijl van fotografie die er voor zorgt dat je oprechte emoties en details terug ziet in de foto’s. De shoot is daardoor niet alleen leuk voor het fotoresultaat, maar ook leuk om met elkaar te doen. Doe alsof ik er niet ben en laat je verrassen door het resultaat.

Ontvang de Foto's

Ontvang de foto's

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Hoewel een ongedwongen fotoshoot nu al leuk is, worden de foto’s nog waardevoller met de tijd. Doordat bestaande momenten gefotografeerd worden, neemt het je ook over tientallen jaren opnieuw mee naar het leven nu. Zo worden de foto’s een tastbare herrinnering. Ze zijn binnen twee weken te bekijken, door te sturen, en te downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

Prijzen 1,5 meter fotoshoots:Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 250,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

UITGEBREID

€ 280,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

LUXE 

€ 330,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 365,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x19 fotoboekje

 

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,35 per km.

Eerder gemaakte fotoshoots: