WAAROM NU EEN FOTOSHOOT?

FOTOSHOOT MET ANDERHALVE METER AFSTAND

Het zijn bijzondere tijden. Nog nooit was het zo rustig op de straten, in de parken en natuurgebieden. En thuis, daar is het drukker dan ooit! Thuiswerken, kinderen die niet naar school gaan, bezoek aan familie en vrienden wat lastiger is. In deze tijden komen we ook meer tot elkaar. Hoe mooi is het om dit vast te laten leggen! Juist nu en op een journalistieke en ongedwongen manier. Het moment zoals het is. Een herinnering voor later aan de mooie momenten in vreemde tijden. Geen inspiratie hoe? Ik help je een handje: Op raambezoek bij opa en of oma, een gezinsfotoshoot in het park, een wandeling door een uitgestorven stad of naar de speeltuin met je kinderen.

Werkwijze 1,5 meter fotoshoot

Uiteraard staat gezondheid van iedereen voorop, met eenvoudige afspraken kunnen we ervoor zorgen dat er alsnog prachtige beelden geschoten kunnen worden. Ik zorg ervoor dat ik altijd 1,5 meter afstand bewaar en we kiezen gezamenlijk in overleg een passende locatie. Buiten of in een ruimte waar anderhalve meter afstand houden mogelijk is. Verplaatsen van de fotoshoot vanwege medische redenen doe ik in deze tijden natuurlijk niet moeilijk over (is zelfs een vereiste). En kan het werk van de fotograaf in deze vreemde tijd gewoon doorgaan.

fotoshoot raambezoek in coronatijd

Impressie 1,5 meter afstand fotoshoot

Wil je de volledige fotoshoot bekijken? Zie hier het portfolio blog wat hierover gepubliceerd is.

Dit is hoe een anderhalve meter afstand fotoshoot werkt

Telefonisch je wensen bespreken

Locatie, setting en jouw wensen

Samen in goed overleg bepalen we de locatie, de setting en jouw wensen voor de fotoshoot. We zorgen voor een fantastische herinnering. Daarnaast bespreken we hoe we de onderstaande simpele afspraken kunnen toepassen:

  • Toepassing van geldende maatregelen m.b.t. hoeveelheid personen
  • De locatie moet het mogelijk maken altijd 1,5 afstand te bewaren
  • Geen fysiek contact
  • De deelnemers hebben geen klachten die op corona kunnen duiden, of zijn met die klachten negatief getest
1,5 meter afstand fotoshoot

Journalistieke fotoshoot

1,5 meter afstand gegarandeerd

Tijdens de journalistieke fotoshoot worden echte momenten vastgelegd. Een stijl van fotografie die er voor zorgt dat je oprechte emoties en details terug ziet in de foto’s. De shoot is daardoor niet alleen leuk voor het fotoresultaat, maar ook leuk om met elkaar te doen. Doe alsof ik er niet ben en laat je verrassen door het resultaat.

Fotoshoot met 1,5 meter afstand

Ontvang de foto's

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Hoewel een ongedwongen fotoshoot nu al leuk is, worden de foto’s nog waardevoller met de tijd. Doordat bestaande momenten gefotografeerd worden, neemt het je ook over tientallen jaren opnieuw mee naar het leven nu. Zo worden de foto’s een tastbare herrinnering. Ze zijn binnen twee weken te bekijken, door te sturen, en te downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

1,5 meter afstand fotoshoot
1,5 meter afstand fotoshoot
Fotoshoot met 1,5 meter afstand
1,5 meter afstand fotoshoot

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”
Wouter

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 253 beoordelingen Feedback Company

Tarieven 1,5 meter fotoshoots

Hieronder een overzicht van de tarieven voor A day in the life shoots. Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.
Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

Sfeerproeven?

Eerder gemaakte fotoshoots: