Fotoshoot van een verjaardagsfeest

Fotoshoot van een verjaardagsfeest

Unieke fotoshoot van een verjaardagsfeest

Er is er een jarig… En dat moet gevierd worden. Of het nu je vader is of je moeder, je beste vriendin of je opa. Of ben jij de jarige Job? Tijdens een fotoshoot van je verjaardagsfeest leggen we de mooiste momenten vast. Niet van die geposeerde foto’s, maar oma die stiekem van de taart snoept en het verraste gezicht van de jarige als die de verrassing uitpakt. Allemaal mooie herinneringen om later met veel plezier op terug te kijken.

Fotoshoot van een verjaardagsfeest

Werkwijze fotoshoot van een verjaardagsfeest

Onderaan deze pagina kun je verschillende pakketten vinden die je kunt bestellen voor de fotoshoot van een verjaardagsfeest. Je kunt de shoot zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Hoe langer de shoot, hoe meer momentjes van het feestje we kunnen vastleggen. Na de fotoshoot ontvang je een link naar een pagina met de gemaakte foto’s. Via deze link kan je eenvoudig de foto’s bekijken, doorsturen en downloaden.

Impressie

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Bekijk het portfolio.

Dit kun je van een fotoshoot van een verjaardagsfeest verwachten:

Telefonisch je wensen bespreken

Hoe organiseer jij een geslaagd feestje?

Sommige mensen houden van een groot feest. Het dak gaat eraf! Andere mensen houden weer van een klein bescheiden feestje met naast vrienden en familie. Hoe ziet jouw verjaardagsfeestje eruit? Het is een goed idee om voorafgaand aan het feest even te bellen om je wensen te bespreken. Hoe vier je het feest? En waar? Wie komen er allemaal? En wie is er jarig? Met die informatie vang ik de mooiste momenten tijdens de shoot.

Ingeborg van Bruggen

Een fotodocumentaire van het verjaardagsfeestje

Vier een geweldig feest en ik vang de mooiste momenten

Gezelligheid, lachen en lekker eten. Een paar ingrediënten voor een geslaagd verjaardagsfeestje. Vier je het thuis, huur je een zaaltje of ga je lekker uit eten? We brengen perfect in beeld hoe de jarige geniet van de dag. En ongemakkelijk zit op de versierde stoel. Je kleine neefje die lekker met het toetje aan het knoeien is en hoe jullie lachen om de oude anekdotes van opa.

Fotoshoot van een verjaardagsfeest

Ontvang de foto's

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Een verjaardag is altijd leuk, maar zo’n gezellige dag vliegt voorbij. Gelukkig hebben we de foto’s nog! Omdat bestaande momenten gefotografeerd worden, nemen de foto’s je jaren later weer terug in de tijd. Alsof je het feestje herbeleeft. Een tastbare herinnering voor vele verjaardagsfeestjes later. Binnen twee weken kun je ze bekijken, doorsturen en downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Fotoshoot van een verjaardagsfeest
Ontvang de Foto's

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”
Wouter

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 251 beoordelingen Feedback Company

Prijzen verjaardagsfeestAccounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

 

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.

Eerder gemaakte fotoshoots: