Fotoshoot-Promotie

Fotoshoot van je promotie

Unieke fotoshoot van je promotie

Eindelijk is je proefschrift af. Tijd voor de verdediging. Je promotie is een belangrijke dag in je leven. Als je na jarenlang hard werken je proefschrift gaat verdedigen, wil je dat ongetwijfeld op een bijzondere manier vastleggen. Een blijvende herinnering voor later. Trotse ouders en grootouders, hier en daar een traantje, luid applaus. En natuurlijk je partner die blij is dat je eindelijk meer thuis bent dan in de bibliotheek. Eerst het zweet op je voorhoofd als de aanwezige professoren je lastige vragen stellen, maar dan volgt de opluchting. Mooie herinneringen op foto vastgelegd voor later.

Fotoshoot van je promotie

Werkwijze promotie fotoshoot

Op deze pagina kun je verschillende fotoshoot pakketten vinden. Zo zit er altijd wel een promotie fotoshoot tussen die perfect bij je past. Wil je alleen het moment van je promotie in beeld brengen? Dan kun je het beste kiezen voor een kleiner pakket. Ga je daarna lekker uit eten met familie en lekker de kroeg in met vrienden? Dan kun je beter kiezen voor één van de kleinere pakketten. Hoe groter pakket, hoe meer momenten er worden vastgelegd. Na de fotoshoot van je promotie ontvang je een link naar een pagina met de gemaakte foto’s. Via deze link kan je eenvoudig de foto’s bekijken, doorsturen en downloaden.

Impressie

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Bekijk het portfolio.

Dit kun je van een fotoshoot van je promotie verwachten:

Telefonisch je wensen bespreken

Waar gaat je proefschrift over?

Het verdedigen van je proefschrift is een spannende, maar belangrijke dag. Laten we voorafgaand aan de shoot even bellen om te bespreken waar je proefschrift over gaat. Zijn er bepaalde dingen waar ik op moet letten? Dan kun je gelijk al een beetje oefenen. Ik hoor ook graag wie er allemaal komen om je mentaal te ondersteunen. Nuttige informatie waarmee ik de mooiste momenten kan vangen.

Ingeborg van Bruggen

Een fotodocumentaire van je promotie

Ik vang de mooiste momenten tijdens deze belangrijke dag

Je werkt jarenlang aan je promotieonderzoek. Je proefschrift verdedigingen is de kroon op je werk. De hele dag in spanning tot de pedel met zijn bellenstok “hora est” aangekondigd en je spoedig weet of je voortaan met “doctor” aangesproken zal worden. Al deze momenten en symboliek leg ik vast tijdens de fotoshoot van je promotie.

Fotoshoot van je promotie

Ontvang de foto's

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Misschien ben je zelf veels te zenuwachtig om écht van je promotie te genieten. Gelukkig hebben we de foto’s nog. Omdat ik alle mooie momenten vast leg, zullen ze je ook jaren later nog terugnemen naar deze bijzondere dag. Ze zijn een tastbare herinnering voor later. Binnen twee weken kun je ze bekijken, doorsturen en downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Fotoshoot van je promotie
Ontvang de Foto's

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”
Wouter


PrijzenAccounts

Free Trial

Projects

BASIS

Een fragment uit het leven 

€ 355,-

1 uur fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

STANDAARD

Een moment uit het leven

€ 499,-

2,5 uur fotografie

+/- 125 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID 

Een halve dag uit het leven

€ 950,-

halve dag fotografie

+/- 150 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE

Een dag uit het leven

€ 1520,-

Hele dag fotografie

+/- 225 digitale foto

15x15 fotoboekje

 

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.

Eerder gemaakte fotoshoots: