Gezinsreportage Ingeborg van Bruggen

GEZINSREPORTAGE

SPONTANE GEZINSREPORTAGE OP LOCATIE

Een gezinsreportage bestaat uit puur emoties. Lachen, liefde en blijdschap. Op de foto’s kan je een prachtige beleving terugzien. En ik vang jullie mooiste momenten. De gezinsreportage kan op verschillende locaties plaatsvinden. Lekker in de natuur, op het strand, in een parkje, bij jullie thuis of op de ander locatie die jullie voorkeur heeft. Alles kan. Genieten en plezier hebben dat is belangrijk!

WERKWIJZE GEZINSREPORTAGE

Op deze pagina kan je vier diverse gezinsreportage pakketten vinden. Zo kan je onder anderen een standaard gezinsreportage of een ultra luxe gezinsreportage kiezen. Een afspraak kan telefonisch of via e-mail gemaakt worden. Vervolgens kiezen wij de passende locatie en datum eruit. Na de gezinsreportage krijg je de factuur en de gemaakte foto’s toegestuurd. Via een link kan je het eindresultaat bewonderen, downloaden of doorsturen.

GEZINSREPORTAGE IMPRESSIE

Een korte impressie uit een verzameling van gezinsreportages. Meer foto’s bekijken? Bekijk het portfolio

DIT KUN JE VAN EEN GEZINSREPORTAGE VERWACHTEN:

EEN GEZINSREPORTAGE IS PLEZIER HEBBEN

Geniet samen van een leuke dag

Tijdens de gezinsreportage worden jullie mooiste momenten door mijn camera gevangen en vastgelegd. Liefde, blijheid, pure emoties dat is een gezinsreportage. Geen zorgen over het poseren voor de foto’s: dat hoeft helemaal niet. Wat de camera wil zijn spontane momenten en interactie. Puur genieten, dus!

Gezinsreportage Ingeborg van Bruggen

BOEK EEN GEZINSREPORTAGE

Op een locatie en moment naar wens

Voor de gezinsreportage wordt er naar een passende locatie gezocht. De fotoshoot kan waar en wanneer je wil plaats vinden. Bij jullie thuis, in de natuur of op een andere locatie die jullie voorkeur heeft. Samen vinden wij de passende locatie.

Gezinsreportage Ingeborg van Bruggen

ONTVANG DE FOTO’S

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Niks is leuker dan het bekijken van oude familiefoto’s. Met de dag wordt de gezinsreportage nog waardevoller. Genieten! Na de gezinsreportage shoot kun je binnen twee weken de gemaakte foto’s bekijken, downloaden of naar vrienden of familie doorsturen. Waar en wanneer je maar wilt.

Geinsreportage Ingeborg van Bruggen
Gezinsreportage Ingeborg van Bruggen
Gezinsreportage Ingeborg van Bruggen
Geinsreportage Ingeborg van Bruggen

“Ingeborg heeft afgelopen weekend foto’s gemaakt van onze familie. Het was hartstikke gezellig en de foto’s zijn prachtig geworden. Ze heeft optimaal gebruik gemaakt van het licht en de omgeving. En de foto’s kunnen we 2 dagen later al bekijken. Ik zou haar absoluut aanbevelen!”

Anke van Doorn

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 253 beoordelingen Feedback Company

PRIJZEN GEZINSREPORTAGE:

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.
Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

EERDER GEMAAKTE GEZINSREPORTAGES: