Gezinsfotografie

FAMILIEFOTOGRAFIE

SPONTANE FAMILIEFOTOGRAFIE OP LOCATIE

Eindeloze liefde, bijzondere relaties, een verjaardag, blijheid en pure emoties: er is niets mooier dan bijzondere momenten met je familie te laten vastleggen. Familiefotografie kan bij jou thuis, in een mooi park, op het strand of op een andere locatie die jouw voorkeur heeft plaats vinden. Waar je maar wil. Geen zorgen, poseren tijdens de familiefotografie hoeft helemaal niet. Wat de camera wil is natuurlijke, spontane en eerlijke emoties. Authentieke familiefotografie. Puur genieten met jouw familie!

WERKWIJZE FAMILIEFOTOGRAFIE

Op deze pagina kan je informatie over verschillende familiefotografie pakketten vinden. Als er veel mensen tijdens aanwezig zullen zijn, is het aan te raden om een uitgebreider familiefotografie pakket te kiezen. Om een afspraak te maken kun je mij bellen of en een e-mail sturen. Vervolgens zullen wij samen de ideale locatie en datum voor jouw familie vinden. Na de shoot krijg je de factuur en natuurlijk een link naar de gemaakte foto’s. Via deze link kan je rustig de prachtige familiefotografie bekijken, downloaden en doorsturen.

FAMILIEFOTOGRAFIE IMPRESSIE

Een korte impressie uit een verzameling van familiefotografie. Meer foto’s bekijken? Bekijk het portfolio

DIT KUN JE VAN FAMILIEFOTOGRAFIE VERWACHTEN:

FAMILIEFOTOGRAFIE IS PLEZIER HEBBEN

Geniet samen van een leuke dag

Familiefotografie is niks anders dan het vastleggen van bestaande momenten. Pure emoties en echte beleving kan in de foto’s terug gezien worden. Met mijn camera vang ik jullie mooiste momenten op. Genieten!

Familiefotografie Ingeborg van Bruggen

BOEK FAMILIEFOTOGRAFIESHOOT

Op een locatie en moment naar wens

De fotoshoot kan op diverse locaties plaatsvinden. Tijdens een wandeltochtje op het strand of door een park, tijdens het spelen op een speeltuin of gewoon lekker bij jullie thuis. Samen kiezen wij voor een locatie die jouw voorkeur heeft. Bij het zoeken van de passende fotoshoot plaats wordt er onder andere naar je wensen maar ook naar de setting en het licht gekeken.

Familiefotografie Ingeborg van Bruggen

ONTVANG DE FOTO’S

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Hoewel een ongedwongen loveshoot nu al leuk is, worden de foto’s nog waardevoller met de tijd. Doordat bestaande momenten gefotografeerd worden, neemt het je ook over tientallen jaren opnieuw mee naar het leven nu. Zo worden de foto’s een tastbare herrinnering. Ze zijn binnen twee weken te bekijken, door te sturen, en te downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

Loveshoot
Familiefotografie Ingeborg van Bruggen
Familiefotografie Ingeborg van Bruggen
Loveshoot

“Ingeborg heeft afgelopen weekend foto’s gemaakt van onze familie. Het was hartstikke gezellig en de foto’s zijn prachtig geworden. Ze heeft optimaal gebruik gemaakt van het licht en de omgeving. En de foto’s kunnen we 2 dagen later al bekijken. Ik zou haar absoluut aanbevelen!”

Anke van Doorn


PrijzenAccounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

 

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.

Eerder gemaakte familiefotografie