Gezinsfotografie

GEZINSFOTOGRAFIE

SPONTANE GEZINSFOTOGRAFIE OP LOCATIE

Gezinsfotografie straalt liefde, blijheid en plezier uit. De speciale momenten met jouw gezin worden door mij gevangen. Terwijl jullie gezin aan het spelen, lachen en genieten is, jaag ik op de beste plaatjes. Het strand, de speeltuin, het park of bij jullie thuis zijn voorbeelden van mooie locaties. De gezinsfotografie kan natuurlijk ook op een locatie die jouw voorkeur heeft plaats vinden. Ik zorg ervoor dat de mooiste momenten vastgelegd worden. Pure emoties, dat is gezinsfotografie.

WERKWIJZE GEZINSFOTOGRAFIE

Op deze pagina kan je meer informatie over de verschillende gezinsfotografie pakketten vinden. Zo kan je zowel een standaard pakket als een ultra luxe fotoshoot pakket kiezen. Een afspraak maken kan e-mail of telefonisch. Samen zoeken we een passende datum en locatie uit. Na de gezinsfotografie, ontvang je de factuur en een link met de gemaakte foto’s. Via deze link kun je de foto’s van jullie gezin bekijken, downloaden of andere vrienden of familie doorsturen.

GEZINSFOTOGRAFIE IMPRESSIE

Een korte impressie uit een verzameling van gezinsfotografie. Meer foto’s bekijken? Bekijk het portfolio

DIT KUN JE VAN GEZINSFOTOGRAFIE VERWACHTEN:

GEZINSFOTOGRAFIE IS PLEZIER HEBBEN

Geniet samen van een leuke dag

Tijdens de journalistieke gezinsfotografie shoot worden bestaande momenten vastgelegd. Een stijl van fotografie die er voor zorgt dat je oprechte emoties en details terug ziet in de foto’s. Laat de liefde er vanaf spatten! De gezinsfotografie is daardoor niet alleen leuk voor het fotoresultaat, maar ook leuk om samen te doen.

Gezinsfotografie

BOEK EEN GEZINSFOTOGRAFIESHOOT

Op een locatie en moment naar wens

Een fotoshoot met het gezin is niks anders dan veel lachen en plezier hebben. Terwijl jullie samen aan het spelen of wandelen zijn, vang ik de mooiste plaatjes op. Wat de camera wil zijn echte, oprechte emoties. Dus vooral veel genieten en jezelf zijn!

Gezinsfotografie

ONTVANG DE FOTO’S

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Gezinsfoto’s worden met de tijd mooier en mooier. Genieten! Na jullie unieke gezinsfotografie shoot ontvangen jullie binnen twee weken de gemaakte foto’s. Via een linkje kan je de foto’s bewonderen, downloaden of doorsturen. Waar en wanneer je maar wilt.

Gezinsfotografie
Gezinsfotografie
Gezinsfotografie
Gezinsfotografie

“Ingeborg heeft afgelopen weekend foto’s gemaakt van onze familie. Het was hartstikke gezellig en de foto’s zijn prachtig geworden. Ze heeft optimaal gebruik gemaakt van het licht en de omgeving. En de foto’s kunnen we 2 dagen later al bekijken. Ik zou haar absoluut aanbevelen!”

Anke van Doorn

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 250 beoordelingen Feedback Company

PRIJZEN GEZINSFOTOGRAFIE:

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.
Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x19 fotoboekje

EERDER GEMAAKTE GEZINSFOTOGRAFIE SHOOTS: