Gezinsfotoreportage Ingeborg van Bruggen

GEZINSFOTOREPORTAGE

SPONTANE GEZINSFOTOREPORTAGE OP LOCATIE

Een gezinsfotoreportage straalt liefde en blijdschap van het gezin uit! Deze prachtige momenten worden door mij vastgelegd. De gezinsfotoreportage kan op elke plek worden gedaan die je maar kan bedenken. In de natuur, een parkje, bij jullie thuis of een andere plek waar jullie voorkeur voor hebben. Ik zorg ervoor dat de mooiste momenten gefotografeerd worden, jullie hoeven alleen maar te genieten. Pure emoties, dat is gezinsfotografie

WERKWIJZE GEZINSFOTOREPORTAGE

Op deze pagina vind je vier verschillende fotopakketten die ik aanbied. Op deze manier kan je de gezinsfotoreportage zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Een afspraak voor een gezinsfotoreportage kan via e-mail of telefonisch gemaakt worden. Samen vinden wij de juiste locatie en datum. Na de shoot ontvang je de factuur en een link met de foto’s. Snel, makkelijk en eenvoudig kan je van de gezinsfotoreportage genieten. Waar en wanneer je maar wilt.

GEZINSFOTOREPORTAGE IMPRESSIE

Een korte impressie uit een verzameling van gezinsfotoreportages. Meer foto’s bekijken? Bekijk het portfolio

DIT KUN JE VAN EEN GEZINSFOTOREPORTAGE VERWACHTEN:

EEN GEZINSFOTOREPORTAGE IS PLEZIER HEBBEN

Geniet samen van een leuke dag

Een gezinsfotoreportage is niks anders dan genieten en met de familie plezier hebben. Terwijl ik jullie mooie momenten met mijn camera vang, spelen, lachen of wandelen jullie met elkaar. Kortom: samen met de familie genieten jullie van de dag.

Gezinsfotoreportage Ingeborg van Bruggen

BOEK EEN GEZINSFOTOREPORTAGE

Op een locatie en moment naar wens

Tijdens het boeken van een gezinsfotoreportage kijken wij samen naar een locatie die bij jullie gezin past. Er zijn talloze locaties waar een gezinsfotoreportage plaats kan vinden. In een park, op een speeltuin, op het strand of gewoon lekker thuis. Alles kan. Als het maar bij jullie past.

Gezinsfotoreportage Ingeborg van Bruggen

ONTVANG DE FOTO’S

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Hoewel een fotoshoot met de familie heel erg leuk is, worden de gemaakte foto’s nog mooier en waardevoller met de tijd. Het is toch fijn om naar familiefoto’s te kunnen kijken. Geniet! Zo worden de foto’s een wondervolle tastbare herinnering. Na de gezinsfotoreportage, binnen twee weken kan je de foto’s bekijken, downloaden en doorsturen. Waar en wanneer je maar wilt.

Loveshoot
Gezinsfotoreportage Ingeborg van Bruggen
Gezinsfotoreportage Ingeborg van Bruggen
Loveshoot

“Ingeborg heeft afgelopen weekend foto’s gemaakt van onze familie. Het was hartstikke gezellig en de foto’s zijn prachtig geworden. Ze heeft optimaal gebruik gemaakt van het licht en de omgeving. En de foto’s kunnen we 2 dagen later al bekijken. Ik zou haar absoluut aanbevelen!”

Anke van Doorn

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 251 beoordelingen Feedback Company

PRIJZEN GEZINSFOTOREPORTAGE:

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.
Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

EERDER GEMAAKTE GEZINSFOTOREPORTAGE: