Familiereportage

FAMILIEREPORTAGE

SPONTANE FAMILIEREPORTAGE OP LOCATIE

Waarom een familiereportage? De tijd vliegt en er is niets mooier dan speciale momenten in jullie leven op beeld vast leggen. De grenzeloze liefde en blijheid stralen altijd op foto’s van een familiereportage. Gezellig met de kinderen ontbijten, spelen in de favoriete speeltuin van jullie kind, je verjaardag vieren of samen met de hele familie door een prachtig park of op het strand wandelen. Welke momenten en waar de gezinsfotografie plaatsvindt kan je helemaal zelf bepalen. Met mijn camera vang ik jullie mooiste momenten. Familiereportage is pure emotie. Genieten, dus!

WERKWIJZE FAMILIEREPORTAGE

Op deze pagina kun je meer informatie over verschillende familiereportage pakketten vinden. Op deze manier kunnen jullie de gezinsreportage zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Een afspraak kan via telefoon of e-mail gemaakt worden. Vervolgens gaan wij de passende locatie en datum zoeken. Na de familiereportage ontvang je de factuur en een link met de gemaakte foto’s. Online kan je jullie prachtige familiereportage bewonderen, foto’s downloaden of naar vrienden of familieleden sturen.

FAMILIEREPORTAGE IMPRESSIE

Een korte impressie uit een verzameling van familiereportage. Meer foto’s bekijken? Bekijk het portfolio

DIT KUN JE VAN EEN FAMILIEREPORTAGE VERWACHTEN:

EEN FAMILIEREPORTAGE IS PLEZIER HEBBEN

Geniet samen van een leuke dag

Tijdens de familiereportage worden mooie en persoonlijke momenten van jullie vastgelegd. Op de foto’s zie je de beleving van de dag en pure emoties terug. Liefde, blijheid, samen lachen, samen spelen: dat is een familiereportage. Niet alleen het eindresultaat van de familiereportage is prachtig, maar vooral de dag zelf is vaak een heel bijzondere en gezellige beleving.

Familiereportage

BOEK EEN FAMILIEREPORTAGE

Op een locatie en moment naar wens

Samen vinden wij de passende locatie voor jouw familie. De familiereportage kan op verschillende plekken plaatsvinden. In een park, op het strand, in een speeltuin of gewoon lekker thuis op jullie gemak. Alles kan. Bij het zoeken van de locatie wordt er rekening gehouden met je wensen, het licht en de setting.

Familiereportage

ONTVANG DE FOTO’S

En bekijk ze wanneer je maar wilt

De familiereportage wordt ieder jaar waardevoller. Het is niks mooier om oude familiefoto’s te kunnen bekijken. Je kunt het eindresultaat van de familiereportage binnen twee weken bewonderen, doorsturen en downloaden. Dat kan lekker makkelijk online, waar en wanneer je maar wilt.

Loveshoot
Familiereportage
Familiereportage
Loveshoot

Ingeborg heeft afgelopen weekend foto’s gemaakt van onze familie. Het was hartstikke gezellig en de foto’s zijn prachtig geworden. Ze heeft optimaal gebruik gemaakt van het licht en de omgeving. En de foto’s kunnen we 2 dagen later al bekijken. Ik zou haar absoluut aanbevelen!”

Anke van Doorn

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 253 beoordelingen Feedback Company

PRIJZEN FAMILIEREPORTAGE:Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

 

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.

Eerder gemaakte familiereportages: