Zwangerschapsreportage

ZWANGERSCHAPSREPORTAGE

ZWANGERSCHAPSREPORTAGE

Een zwangerschapsreportage vol interactie, leuke momenten en emotie. Ik wil momenten vangen op beeld, geen geposeerde stellen. De dagelijkse momenten en natuurlijke interactie en liefde tussen jullie, zijn juist zo prachtig om vast te leggen op beeld. Bijvoorbeeld wanneer jullie kleintje iets groter is en samen met jullie de wereld ontdekt. Een zwangerschapsreportage zorgt ervoor dat je een tastbare herinnering overhoudt voor later.

WERKWIJZE ZWANGERSCHAPSREPORTAGE

Op deze pagina vind je diverse zwangerschapsreportage pakketten. Zo kun je de zwangerschapsreportage zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Een afspraak maken kan per e-mail of telefonisch. De stijl van Ingeborg van Bruggen kenmerkt zich door het storytelling aspect en de journalistieke fotografiestijl. Zo krijg je een zwangerschapsreportage die écht spreekt, alsof ik ongezien jullie meest liefdevolle momenten heb vastgelegd.

ZWANGERSCHAPSREPORTAGE

Een korte impressie uit een verzameling van zwangerschapsreportages. Meer foto’s bekijken? Bekijk het portfolio

DIT KUN JE VAN EEN LIFESTYLE ZWANGERSCHAPSREPORTAGE VERWACHTEN:

BOEK EEN BABY FOTOSHOOT

Gewoon thuis. Of op een locatie en moment naar wens.

Bij het boeken van een zwangerschapsreportage wordt er gezocht naar een locatie die bij jullie past. Gewoon lekker thuis bijvoorbeeld. Of op een buiten locatie waar jullie graag samen komen. Het meest belangrijke is dat ik jullie op een natuurlijke manier kan fotograferen, zodat het resultaat ontspannen is.

Zwangerschapsreportage

EEN ZWANGERSCHAPSREPORTAGE IS PLEZIER HEBBEN

Geniet samen van dit mooie geluk

Tijdens de zwangerschapsreportage worden bestaande momenten vastgelegd, bij mij geen ‘kleffe’ geposeerde foto’s! Een stijl van fotografie die er voor zorgt dat je oprechte emoties en details terug ziet in de foto’s. De zwangerschapsreportage is daardoor niet alleen leuk voor het fotoresultaat, maar ook relaxt en leuk om te doen.

Zwangerschapsreportage

ONTVANG DE FOTO’S

En bekijk ze, wanneer je maar wilt

Hoewel een ongedwongen zwangerschapsreportage nu al leuk is, worden de foto’s nog waardevoller met de tijd. Doordat bestaande momenten gefotografeerd worden, neemt het je ook over tientallen jaren opnieuw mee naar het leven nu. Zo worden de zwangerschapsfoto’s een tastbare herinnering. Ze zijn binnen twee weken te bekijken, door te sturen, en te downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

Zwangerschapsreportage
Zwangerschapsreportage
Zwangerschapsreportage
Zwangerschapsreportage

“Wow 1: wat heb ik de foto’s snel ontvangen! Wow 2: Dit had ik niet durven hopen. Ben er echt heel blij mee. Ik vind de zwangerschapsfoto’s heel mooi en ben er waarschijnlijk over paar weken extra blij mee, als de kleine is geboren!”

Philippine

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 250 beoordelingen Feedback Company

PRIJZEN ZWANGERSCHAPSREPORTAGE:

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.
Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x19 fotoboekje

EERDER GEMAAKTE ZWANGERSCHAPSREPORTAGES: