Fotoshoot-cadeau

Fotoshoot cadeau

Geef een unieke fotoshoot cadeau

Heeft iemand een speciale plek in je leven? Vier je een verjaardag, moederdag, vaderdag of het afscheid van een collega? Geef een bijzondere fotoshoot cadeau. Met een fotoshoot geef je niet alleen foto’s. Je geeft iemand een blijvende herinnering voor later. De gewone dingen van het leven blijken later namelijk de meest bijzondere te zijn. Bijvoorbeeld je ouders die hun jubileum vieren vastgelegd, als bedankje voor het oppassen, of als kraamcadeau na de geboorte van je nichtje.  Een tastbare herinnering voor later!

Fotoshoot cadeau

Werkwijze van een fotoshoot

Op deze pagina vind je verschillende pakketten die je cadeau kunt geven. Zo zit er altijd wel een fotoshoot tussen die geschikt is. Hoe langer de shoot, hoe meer alledaagse dingen ik kan vastleggen. Bel of mail me gerust! Dan kan ik je adviseren over het bestpassende pakket. Na de fotoshoot krijgt de gelukkige een link naar een pagina met de foto’s. Via deze link kan hij of zij de foto’s bekijken, doorsturen en downloaden.

Tip: Ook leuk om te geven als cadeaubon!

Impressie

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Bekijk het portfolio.

Dit kun je van een fotoshoot cadeau verwachten:

Telefonisch je wensen bespreken

Aan wie doe je een fotoshoot cadeau?

Degene die een fotoshoot cadeau krijgt boft maar. De shoot zelf is namelijk al erg leuk om te doen. Heb je zelf al een fotoshoot idee voor degene aan wie je het cadeau geeft? Of laat je het aan de creativiteit van de ontvanger over? Laten we voorafgaand aan de shoot even bellen om de wensen te bespreken, zodat ik de mooiste momenten kan vangen.

Ingeborg van Bruggen

Een fotodocumentaire

Beleef een normale dag en ik vang de momenten

De mooiste herinneringen zitten vaak in de kleinste dingen. Je collega Kees die met pensioen gaat leggen we vast als hij op het strand ingegraven wordt door zijn kleinkinderen. Daar heeft hij nu eindelijk tijd voor. Oma die altijd op de kinderen past, fotograferen we terwijl ze trots in haar prachtige tuin werkt Al deze momentjes leggen we vast met jouw fotoshoot cadeau.

Fotoshoot cadeau

Ontvang de foto's

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Een fotoshoot cadeau geven is bijna net zo leuk als een cadeau krijgen. Nog leuker is als je zelf de foto’s te zien krijgt. Zowel voor de ontvanger als voor jou vormen ze een mooie herinnering. Ze nemen je jaren later weer mee terug naar het leven van nu. Binnen twee weken kun je ze bekijken via de persoonlijke fotopagina die de ontvanger je uiteraard stuurt om je te laten zien hoe de foto’s geworden zijn.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Fotoshoot cadeau
Ontvang de Foto's

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”
Wouter

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 253 beoordelingen Feedback Company

PrijzenAccounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

 

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.

Eerder gemaakte fotoshoots: