De grappigste trouwfoto’s van 2018

Het eind van het jaar markeert natuurlijk het moment om terug te blikken op het afgelopen jaar. Ook dit jaar heb ik weer prachtige bruiloften van de allerleukste bruidsparen mogen fotograferen. Hieruit zijn foto’s gekomen waar de liefde vanaf spat, foto’s die ontroeren tot tranen aan toe en foto’s die je doen schateren van het lachen omdat ze nét op een een heel komisch moment genomen zijn. Want de journalistieke (trouw)fotografiestijl representeert natuurlijk precies dat: momenten vangen zoals ze écht zijn. Geen poses, geen ‘bedachte’ beelden, maar spontane trouwfoto’s die een weergave geven van jullie trouwdag. Met veel plezier deel ik de grappigste trouwfoto’s van 2018!

Grappige trouwfoto’s met eten

“Geen foto’s maken als ik eet, hoor!”, is een zin die ik als professioneel fotograaf geregeld hoor. Toegegeven; eetfoto’s zijn niet altijd even charmant. Ondanks dat zitten er soms wel geweldige momentopnames tussen de foto’s die ik maak tijdens het aansnijden en eten van de bruidstaart of tijdens het bruiloftsdiner. Hieronder mijn twee favorieten van afgelopen jaar.

Grappigste trouwfoto's van 2018

Grappigste trouwfoto's van 2018

Grappige trouwfoto’s met kinderen

Kinderen op je bruiloft staan garant voor hilarische foto’s. Ze zijn altijd spontaan en onvoorspelbaar, dus er doen zich vaak meer dan genoeg momenten voor waar ik als journalistiek trouwfotograaf dol op ben. Spelend met van alles en nog wat, in een ‘grote mensen’-rol of heerlijk onbekommerd alsof er geen camera op je gericht staat. 😉

Grappigste trouwfoto's van 2018Grappigste trouwfoto's van 2018Grappigste trouwfoto's van 2018

Foto’s van spontane momenten op de bruiloft

Wanneer je jouw bruidsjurk eenmaal aan hebt, word je wel enigszins beperkt in je bewegingen. Een beetje hulp hier en daar van moeders, bruidsmeisjes en de bruidegom is daarom vaak meer dan welkom. En als bruidspaar trek je natuurlijk altijd veel bekijks. Wanneer jullie over straat lopen, ergens foto’s staan te maken, of… gewoon in je eigen deuropening! Een gemiddelde bruiloft zit vol spontane momenten die té leuk zijn om vast te leggen.

Grappigste trouwfoto's van 2018Grappigste trouwfoto's van 2018Grappigste trouwfoto's van 2018Grappigste trouwfoto's van 2018

De spontane en grappige trouwfoto’s in deze blogpost illustreren ongetwijfeld waarom mijn passie ligt bij de journalistieke trouwfotografie! De 31e proost ik op een prachtig afgelopen jaar en dat de bruiloften van 2019 net zoveel mooie momenten en gelukkige bruidsparen mag brengen!

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Zullen we kennismaken?

Op zoek naar een fotograaf die jullie bruiloft kan vastleggen?

Contact Portfolio
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen